x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

04 Noi 2006   •   00:00
LEVY, IN ROMANIA. Marc Levy, un scriitor ale carui carti s-au vandut in peste zece milioane de exemplare in intreaga lume, isi lanseaza la Bucuresti romanul de dragoste "Unde esti?". Autorul francez a fost supranumit de Livres Hebdo "Dan Brown al nostru". Din 2000, de la aparitia primului sau roman, Levy s-a aflat constant in topurile de vanzari. De fapt, romanul sau de debut, "Si daca e adevarat...", s-a vandut mai bine in Franta decat "Codul lui Da Vinci" de Dan Brown. Invitat in Romania de Editura Trei, Levy va da autografe astazi, la ora 17:00, la Libraria Carturesti.

SHAKIRA, MAREA CASTIGATOARE. Columbianca Shakira si debutantii de la Calle 13 au dominat cea de-a saptea editie a Latin Grammy Awards, care a avut loc la New York, la Madison Square Garden. Shakira, nominalizata la sase categorii, a castigat cinci premii Latin Grammy. Albumul sau, "Fijacion Oral Vol. 1", a primit premiul pentru albumul anului si pentru cel mai bun album pop al anului al unei artiste, in timp ce melodia "La Tortura" a castigat premiul pentru cantecul anului.

BOOKFEST 2007. Asociatia Editorilor din Romania (AER) va organiza si in 2007 Targul de carte Bookfest, insa in alte conditii, a declarat pentru Mediafax Grigore Arsene, presedintele asociatiei. Se vizeaza organizarea targului impreuna cu alte asociatii de editori, tocmai pentru ca "orgoliile prost intelese" sa nu genereze situatiile neplacute de anul trecut. In ceea ce priveste o eventuala colaborare cu Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), Grigore Arsene spune ca este de dorit, insa nu in orice conditii. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: arte