x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

02 Noi 2006   •   00:00
"FAST FOOD". Controversatul si indragitul realizator de... "In gura presei", Mircea Badea (foto), este invitatul special al episodului din aceasta seara al serialului de comedie de la Antena 1, "Fast Food", difuzat la ora 22:30. Disperat sa o cucereasca pe mulatra Desiree (Betty Peter), Alex (Alin Rosu) ii promite ca ii indeplineste trei dorinte, oricare ar fi ele. Numai sa-i cedeze repetatelor lui avansuri amoroase. Pentru a-l pune in incurcatura, Betty isi aminteste ca infocatul ei curtezan s-a laudat ca e prieten cu Mircea Badea, asa ca ii cere acestuia sa ii aranjeze sa ia masa cu realizatorul emisiunii "In gura presei". Spre marea ei uluire, in doar cateva minute apare la "Fast Food" chiar vedeta Antenei 1. Ce efect va avea prezenta lui Mircea asupra relatiei dintre Alex si frumoasa mulatra se poate afla doar urmarind episodul din aceasta seara.

ULTIMELE... STELE. Biletele pentru spectacolul "Stelele Baletului Operei din Paris", care va avea loc la 5 noiembrie la Sala Palatului, s-au vandut deja in proportie de 80%. Spectacolul va fi sustinut de unii dintre cei mai buni dansatori ai Operei din Paris, acestia urmand sa prezinte publicului un program ce cuprinde fragmente din spectacolele de balet realizate pe muzica de Ceaikovski, Bizet, dar si pe muzica contemporana.

SANDA NICOLA, LA TVR. De ieri, Sanda Nicola (foto) a intrat in echipa stiristilor de la TVR. Ea nu va fi la pupitrul stirilor, ci va fi corespondent special al televiziunii publice. Anul acesta, ea a urmat un curs de geopolitica la Istanbul si un curs de management media la Glasgow. "Am discutat cu doamna Culcer mai multe propuneri de proiecte pe zona corespondentelor speciale. La unele dintre ele am inceput deja sa lucrez", a marturisit Sanda. La randul sau, Rodica Culcer, directorul directiei stiri TVR, are numai cuvinte de lauda la adresa Sandei Nicola. "Este un reporter pe care multi si l-ar dori in echipa", a declarat Rodica Culcer. (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte