x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

20 Apr 2007   •   00:00
REVIZORUL ÎN TURNEU. În luna mai, Teatrul de Comedie continuă seria de turnee cu spectacolul "Revizorul", de Gogol, în regia lui Horaţiu Mălăele, cu George Mihăiţă (foto) şi ştefan Bănică jr în rolurile principale. Miercuri, 16 mai, spectacolul se joacă de la ora 20:00, la Stadt Theater din Viena. Spectacolul este inclus în cadrul programului Bukarester Festtage in Wien / Sampling Bucharest, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti. Biletele vor fi distribuite gratuit de organizatori prin intermediul Stadinfo Wien. Luni, 28 mai, ora 22:00, "Revizorul" va avea o reprezentaţie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

ANTENA 3. În această seară, de la ora 22:00, Antena 3 prezintă documentarul "Al Qaida – Misiune ratată în România". Materialul prezintă istoria unora dintre cele mai spectaculoase acţiuni de combatere a terorismului desfăşurate în ţara noastră, după aderarea la NATO, soldate fie cu expulzări, fie cu arestări. Deşi bine camuflate, ameninţările şi chiar planurile teroriste la adresa ţării noastre au existat şi încă există. Sute de persoane, membre sau simpatizante ale unor ideologii extremiste, cu potenţial de risc, aflate pe teritoriul României, sunt monitorizate în permanenţă. Veţi afla şi că o parte dintre cei care au pus la cale atentatele din 11 martie de la Madrid, au trecut mai întâi prin ţara noastră. În plus, cele mai avizate persoane vorbesc despre potenţialul de risc terorist la adresa României acum şi în perioada următoare. (A.V.P.)

PRIGOANĂ, LA CINEMANIACII. Mai nou, lui Silviu Prigoană îi place să comenteze filme. Acesta este şi motivul pentru care Mădălina Roşca, realizatoarea emisiunii "Cinemaniacii" de la TVR 1, susţine că l-a invitat să comenteze împreună "An Inconvenient Truth", documentarul premiat la Gala Oscarurilor de anul acesta.

×
Subiecte în articol: arte