x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

19 Apr 2007   •   00:00

VIZITĂ. Azi soseşte în România diva telenovelelor, Edith Gonzalez. Actriţa va fi întâmpinată la Aeroportul Henri Coandă de Cabral şi echipa Poveştirilor adevărate, care vor transmite în direct de la ora 19:00, la Acasă TV. (A.V.P.)

FESTIVAL B-FIT.Festivalul Internaţional de Teatru B-FIT începe mâine, la Teatrul Bulandra, cu un spectacol non-verbal prezentat de New Riga Theatre, "Viaţă lungă", în regia lui Alvis Hermanis. Festivalul are loc între 20 aprilie şi 20 mai. (A.V.P.)

ÎNGERII BEAU VIN. În stilul său inconfundabil, Mihai Mărgineanu n-o să ne mai cânte "Mă iubeşte femeile", ci "şi îngerii beau vin", titlul celui de-al doilea album atât de aşteptat de milioane de fani, care va fi lansat azi pe piaţă. Materialul conţine 15 piese vechi româneşti, dar şi cântece de munte: de la "Femei-femei", "Imnul beţivilor", "Ecaterina", "Manole", până la "Introducere la Didel (feat. Cheloo de la Paraziţii)", "Didel", "Paraschiva" sau "Trilogia căcatului". (R. Grinţescu)

CANNES. "California Dreaming", lungmetrajul de debut al regretatului regizor Cristian Nemescu, a fost selecţionat pentru secţiunea Un Certain Regard la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes, ce va avea loc între 16 şi 27 mai, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: arte