x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

23 Oct 2006   •   00:00
PREMII. Radio Romania a obtinut locul I si titlul de laureat la cea de-a VIII-a editie a Festivalului International de Emisiuni Radiofonice si de Televiziune dedicate minoritatilor nationale "Plaiul meu natal" de la Ujgorod. Au mai fost premiate cu cate o mentiune si studiourile regionale de la Constanta si Iasi.

ANIVERSARE. "Liceenii" se pregatesc de sarbatoare. Sub genericul "Liceenii dupa 20 de ani", la Cinemateca Eforie din Capitala vor fi aniversate si, totodata, proiectate filmele care ne-au incantat tineretea. In prezenta actorilor si a echipei de realizatori, in frunte cu regizorul Nicolae Corjos, se vor difuza: "Declaratie de dragoste" (joi, 26 octombrie, ora 16:00), "Liceenii" (vineri, ora 18:30), "Extemporal la dirigentie" (sambata, ora 17:00) si "Liceenii rock’n’roll" (duminica, ora 15:00).

RELUARE. Miercuri, ora 21:30, sunteti asteptati la Cafe Deko la piesa "Un spectacol de teatru", care se reia la cererea spectatorilor. Va fi o intalnire inedita cu actorii si cu regizorul Andreas Petrescu. Costul unui bilet: 15 RON. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte