x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

20 Oct 2006   •   00:00
PREMIERA. Personajele din "Lacrimi de iubire" ajung de vineri pe marile ecrane din Romania, intr-un film care ofera un deznodamant pentru povestea de dragoste dintre Alexandra (Adela Popescu) si Andrei (Dan Bordeianu). Acesta este primul spin-off romanesc: lungmetrajul pastreaza personajele si povestea si incheie actiunea telenovelei omonime.

NOTTARA. Un nou spectacol al Teatrului National de Opereta, "Rosu si negru", va avea sambata premiera la Nottara, pentru ca reparatiile la sediul Operetei, afectat de un incendiu in ianuarie 2005, nu sunt nici acum finalizate. Printre interpreti se numara Liliana Iorgulescu, sotia ministrului Culturii, pe Cristi Tarcea, Calin Hantiu si Felicia Serbanescu.

SEF LA CNC. Dramaturgul si scenaristul Eugen Serbanescu este noul director general al Centrului National al Cinematografiei (CNC), dupa ce a castigat concursul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Pentru sefia CNC, s-au luptat trei candidati - Eugen Serbanescu, Laurentiu Damian si Maxim Meca.

×
Subiecte în articol: arte