x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info Cultură/Mass-media 23 iulie 2007

Info Cultură/Mass-media 23 iulie 2007

23 Iul 2007   •   00:00
Info Cultură/Mass-media 23 iulie 2007
Sursa foto: STRINGER/

Aproximativ 50.000 de persoane au asistat la concertul pe care formaţia Rolling Stones l-a susţinut la Budapesta



MARIAN RĂLEA, ACASĂ. Marian Rălea va juca, alături de actori ca Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, in comedia romantică ce va fi difuzată de Acasă din această toamnă. Din distribuţie mai fac parte Diana Dumitrescu şi Alexandru Papadopol, protagoniştii producţiei, precum şi Tora Vasilescu, Pavel Bartoş, Ioana Scărlătescu şi Alina Grigore.


STONES, LA BUDAPESTA. Aproximativ 50.000 de persoane au asistat la concertul pe care formaţia Rolling Stones l-a susţinut la Budapesta, pe Stadionul Ferenc Puskas, in ciuda temperaturilor de aproape 40 de grade. Porţile stadionului s-au deschis vineri seara mai tărziu decăt ora programată iniţial, din cauza temperaturilor foarte ridicate. Inainte de Budapesta, Rolling Stones a căntat la Bucureşti, marţi seară, in faţa a 60.000 de oameni.


EXPOZIŢIE LA SIBIU. O expoziţie intitulată "Sultan şi Stafide. Imagini străine şi autoreflecţii despre Orient" se va deschide in această seară la Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Brukenthal. Potrivit Centrului Cultural German din Sibiu, expoziţia este dedicată relaţiilor culturale dintre Orient şi Occident. Proiectul se axează pe zona de influenţă a Imperiului Otoman, care cuprinde numeroase grupări etnice, limbi, comunităţi religioase, identităţi, la intersecţia culturilor vestice şi orientale. Cu instalaţii, imagini şi lucrări video, artişti din Romănia, Germania şi Turcia "recreează poveşti pe care ni le povestim despre «Orient» şi care povestesc despre noi", spun organizatorii.

×
Subiecte în articol: arte