x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info Cultura/Mass-media 30 august 2007

Info Cultura/Mass-media 30 august 2007

de Jurnalul National    |    30 Aug 2007   •   00:00
Info Cultura/Mass-media 30 august 2007

REALITY-SHOW. Patru cupluri, patru case la roşu şi un premiu de 50.000 de euro. Acestea sunt ingredientele reality-show-lui "Şantier in lucru" propus de Prima TV din toamnă. Perechile, extrem de diferite, au misiunea să termine de construit şi amenajat o casă, cu un buget fix, in 12 săptămăni. In rolul constructorilor sunt: Andi şi Reli, Max şi Rox, Mihai şi Regina (foto), Laur şi Andra. Ei sunt obligaţi să locuiască in case, cu excepţia perioadei in care sunt la serviciul lor de bază, intre 9:00 şi 17:00. In rest trăiesc pe şantier. Prezentatorii show-ului sunt Daniel Iancu şi Gina Pistol. (A. Văduva)

DISCOVERY CAMPUS. In week-end-ul 14-16 septembrie, la Timişoara sunt invitaţi să participe la Sesiunea Deschisă a Discovery Campus toţi profesioniştii din domeniul filmului documentar, dar şi tinerele talente aflate pe treptele afirmării. Vor participa la eveniment aproximativ 100 de experţi, regizori, producători şi distribuitori de film documentar din toată lumea, afiliaţi la cele mai mari instituţii şi canale de televiziune ca Discovery Channel, Â Channel 4, ZDF sau HBO. (D.T.)

AUDIENŢĂ. Partida de fotbal dintre Dinamo şi Lazio, din meciurile de calificare in Liga Campionilor, transmisă de Antena 1 marţi seara, a ţinut milioane de romăni in faţa televizoarelor. Audienţa inregistrată de Antena 1 cu acest meci - 15,6 % rating şi 41,7% market share - a fost mai mare decăt cea a postului Prima TV din tur - 13,4% rating şi 37,2% market share. Vărful de audienţă al partidei Dinamo - Lazio a fost inregistrat la ora 22:38, cănd coordonatele Antenei 1 au fost 19,9% rating şi 48,9% share.

IN COMPETIŢIE. Festivalul cinematografiei americane de la Deauville (31 august-9 septembrie) a rezervat pentru cea de-a 33-a ediţie a sa un număr mare de staruri hollywoodiene venite să promoveze 21 de avanpremiere şi alte 11 filme in competiţie. Michael Douglas va da lovitura de incepere cu "King of California", in regia tănărului Mick Cahill. Vor urma Matt Damon cu "Ultimatumul lui Bourne", Monica Bellucci cu "Shoot’em up", George Clooney cu "Michael Clayton" şi Brad Pitt cu "Jesse James".

×
Subiecte în articol: arte