x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Interpretul

Interpretul

de Roxana Ioana Ancuta    |    08 Apr 2009   •   00:00

Radu Gheorghe se pregăteşte să aducă pe scena Teatrului Foarte Mic vineri în premieră spectacolul "Interpretul", a cărui regie o semnează.



"Interpretul" este realizat după un text de Tristan Bernard, tradus de Radu Beligan. "Tristan Bernard a scris această piesă acum aproximativ 70 de ani. Eu am primit traducerea făcută de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani în urmă.

Şi iată că acum, în sfârşit, «Interpretul» va vedea lumina scenei la Teatrul Foarte Mic, în varianta românească, muzicalizată şi adaptată pentru mai puţini actori decât roluri, dar cu mai multă fantezie", declară Radu Gheorghe. "Este o piesă semibulevardieră, o pişcătură la adresa superficialităţii societăţii.

Cât îmi permit textul şi deontologia profesională, voi implica şi publicul în ea. Din reprezentaţiile tip avanpremieră de până acum pot spune că muzica, dansul, improvizaţia fac spectacolul agreabil pentru public", a adăugat el. Din distribuţie fac parte Radu Gheorghe, Răzvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartău şi Georgeta Ciocârlan, cea din urmă realizând şi costumele.

×
Subiecte în articol: arte