x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Iron Maiden, la Bucureşti!

Iron Maiden, la Bucureşti!

de Alex Revenco    |    14 Dec 2007   •   00:00
Iron Maiden, la Bucureşti!

Pe lăngă tot felul de zvonuri, calendarul marilor concerte sigure din 2008 prinde contur, cea mai recentă confirmare venind de la Emag!c Entertainment.

La anul, in august

Pe lăngă tot felul de zvonuri, calendarul marilor concerte sigure din 2008 prinde contur, cea mai recentă confirmare venind de la Emag!c Entertainment. Legendara trupă heavy-metal Iron Maiden (foto) va concerta la Bucureşti la 4 august 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul), show inclus in turneul "Somewhere Back in Time".

In februarie viitor, celebrul grup britanic va lansa un dublu DVD, "Live After Death", care cuprinde imagini filmate in ’85, in timpul concertelor sold-out de la Long Beach Arena din Los Angeles. Pentru că "Live After Death" nu a fost disponibil in ultimii 15 ani, această reeditare este aşteptată de fanii din intreaga lume. O dată cu lansarea DVD-ului, Maiden va incepe un nou turneu mondial, "Somewhere Back in Time", in care va prezenta cel mai elaborat şi spectaculos show al său din toate timpurile.

50-180 LEI. Dickinson & Co vor cănta in special piesele anilor ’80, concertele avănd loc pe legendara scenă egipteană din Powerslave Tour. Trupă de top a genului heavy-metal, Iron Maiden a inregistrat 14 albume, văndute in 70 de milioane de exemplare. Biletele costă 50, 75, 130, 180, respectiv 240 de lei VIP şi au fost puse deja in vănzare (!) pe www.myticket.ro şi in reţeaua magazinelor Diverta.

×
Subiecte în articol: culture club