x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Kill Bill" vine la Antena 1

"Kill Bill" vine la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    12 Sep 2005   •   00:00
"Kill Bill" vine la Antena 1

In aceasta toamna, Antena 1 va oferi telespectatorilor sai numeroase productii cinematografice de exceptie, printre care si cele doua celebre filme de mare succes ale lui Quentin Tarantino "Kill Bill"!

Excelentul film, cu Uma Thurman in rolul principal, a fost nominalizat, in total, la trei Globuri de Aur, cinci premii BAFTA, doua premii Grammy si patru premii MTV. Seria premierelor de la Antena 1 continua cu blockbuster-ul de aventuri "Mumia", cu Brandon Fraser, comedia "Cat imi dai ca sa te impusc... din nou?", in care Bruce Willis revine in rolul ucigasului "domesticit", alaturi de Matthew Perry, filmul Sofiei Coppola "Rataciti printre cuvinte", cu Bill Murray si Scarlett Johansson, superproductia "Elicopter la pamant!", semnata de celebrul Ridley Scott si laureata cu doua premii Oscar, dar si excelentul film de aventuri medievale cu tenta moderna "Povestea unui cavaler", cu Heath Ledger.

COMEDII. In urmatoarele luni, Antena 1 ofera telespectatorilor sai o serie de comedii faimoase, in premiera la o televiziune din Romania: David Duchovny si Julianne Moore infrunta cu mult umor niste extraterestri rauvoitori in "Evolutie", Jean Reno se intoarce din nou in timp si ajunge de aceasta data in New York-ul zilelor noastre in "Vizitatorii in America", comicul Rob Schneider se transforma intr-o adevarata gradina zoologica in urma experimentelor unui savant nebun, in "Animalul". Umorul de calitate culmineaza cu celebrul film al regizorului britanic Guy Ritchie "Unde dai si unde crapa", in care Brad Pitt joaca rolul unui tigan irlandez care incearca sa traga pe sfoara mai multi mafioti.

ACTIUNE. Telespectatorii Antenei 1 vor avea, de asemenea, ocazia intalnirii cu cel mai nou film cu James Bond: "Sa nu mori azi", cu Pierce Brosnan si Halle Berry, precum si cu un celebru favorit al Oscarurilor: "The Insider", cu Russell Crowe, in regia lui Michael Mann. Jackie Chan vine la Antena 1 cu o serie de filme, in care combina uluitoarele sale abilitati fizice cu umorul, in stilul care l-a facut sa fie atat de indragit: "Un detectiv afemeiat", "Maestrul betiv" sau "Umbra vulturului".

Tot in aceasta toamna, Samuel L. Jackson si Kevin Spacey sunt prinsi intr-o confruntare tensionata in blockbuster-ul "Negociatorul", John Travolta ancheteaza disparitia unui ofiter urat de toti subordonatii in "Instructia", Jean Reno si Vincent Cassel cauta un ucigas in serie in thriller-ul "Rauri de purpura", regizat de Matthieu Kassovitz.

×
Subiecte în articol: arte