x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La 21 februarie / VIP-uri la concertul lui James Blunt

La 21 februarie / VIP-uri la concertul lui James Blunt

de Oana-Maria Baltoc    |    17 Feb 2009   •   00:00
La 21 februarie / VIP-uri la concertul lui James Blunt

Mai sunt câteva zile până când unul dintre cei mai bine vânduţi artişti britanici ai momentului, James Blunt, va concerta la Bucureşti. Pentru evenimentul pop al anului, produs de Jurnalul Naţional şi promovat de "Blue Music", interesul este din ce în ce mai mare atât în rândul fanilor genului, cât şi, mai ales, în cel al vedetelor autohtone.



Astfel, la Sala Polivalentă, la 21 februarie, de la ora 20:00, veţi constata că alături de dumneavoastră se vor afla şi VIP-uri cu greutate din zona divertismentului, şi nu numai. Astfel, printre vedetele care şi-au anunţat, deja, prezenţa la concertul lui James Blunt se numără celebrul cuplu Amalia şi Ilie Năstase. Pe lângă aceste două nume, în sectorul rezervat VIP-urilor îi veţi recunoaşte pe Marius Moga, la braţ cu frumoasa Iulia Vântur, dar şi pe Anda Adam, alături de Victor Slav, şi pe Smiley, împreună cu Laura Cosoi. Momentul nu va fi ratat nici de Andreea Bălan şi Keo, acesta din urmă declarându-se un fan înfocat James Blunt. De asemenea, matinalii Europa FM nu vor lipsi de la concert, Monica Anghel şi Bogdan Miu, realizatorii emisiunii "Deşteptarea", rezervându-şi deja biletele. Toader Păun, realizatorul matinalului de week-end, se va baza pe colegii lui pentru a povesti a doua zi la radio cum a fost spectacolul lui James Blunt.

EXPERIENŢĂ DE NEUITAT
La rândul său, George Zafiu, directorul muzical Europa FM, a dezvăluit că a fost martorul unui concert de zile mari, pe care James Blunt (foto) l-a susţinut în 2008, la Stuttgart. "Am plecat la concertul James Blunt fără a fi atras neapărat de muzica lui, doar că un fost soldat în armata britanică, suficient de sensibil încât să compună «You’re Beautiful» sau «Goodbye My Lover» sigur are şi alte secrete. Spectacolul este 100% muzical: el, băieţii şi pianul fac totul, iar sala vibrează pe muzica lui. Când ajunge la piesa «1973» îţi dai seama că show-ul e aproape de final şi începe să-ţi pară rău că nu o poate lua de la început", a declarat Zafiu, care a ţinut să completeze: "Un concert live James Blunt este o experienţă pe care nici un iubitor de muzică nu are voie să o rateze. Abia aştept să-l mai aud încă o dată la Sala Polivalentă!". Aşa că nu rataţi momentele în care, pe lângă vizionarea unui recital de excepţie marca James Blunt, aveţi ocazia să vă fotografiaţi cu vedeta autohtonă preferată. Pentru asta, trebuie, însă, să vă grăbiţi, singurele bilete rămase în vânzare fiind cele încadrate în categoriile VIP, 2 şi 3, la preţul de 220, 350 şi 500 de lei. Concertul din România, susţinut de către James Blunt, face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al său, "All The Lost Souls".

×
Subiecte în articol: arte james blunt james blunt