x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Arenele Romane - Cu Apocalyptica se lasa rau!

La Arenele Romane - Cu Apocalyptica se lasa rau!

de Raluca Grintescu    |    14 Apr 2006   •   00:00
La Arenele Romane - Cu Apocalyptica se lasa rau!

Apocalyptica revine in Romania dupa succesul inregistrat anul trecut in fata a 15 mii de oameni, la festivalul Peninsula de la Tg. Mures. De data aceasta, romanii vor avea posibilitatea sa-i vada intr-un show inedit in Bucuresti, la data de 31 mai, la Arenele Romane, in cadrul noului turneu de promovare a celui mai recent album - colectie de hituri - "Amplified - A Decade Of Reinventing The Cello", eveniment organizat de One Event si Velvet Star. Deschiderea va fi asigurata de new-comerii de la Bucium si de catre mai consacratii lor colegi constanteni, Magica.

Bilete pentru concertul din Bucuresti vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii aprilie in Magazinul Muzica, reteaua de magazine Diverta, Librariile Carturesti, Sala Palatului, Arenele Romane si online la www.beautyofpain.ro. Pretul unui bilet pana la data de 30 mai va fi de 55 RON, iar in ziua concertului, 65 RON.

SUCCESE. Absolventi ai prestigioasei academii finlandeze Sibelius si membri ai filarmonicii finlandeze, inca de acum zece ani cei de la Apocalyptica au surprins cu primul lor disc, "Plays Metallica by Four Cellos". Practic, primul lor succes de piata a insemnat transpunerea catorva celebre piese ale trupei Metallica in contextul clasic al unui quartet de coarde. Meritul lor extraordinar este de a fi apropiat muzica clasica de iubitorii de rock. De la lansarea primului lor album si pana acum au inregistrat vanzari de aproape 2,5 milioane de discuri, iar ultimul turneu a poposit in peste 150 de orase din toata lumea.

×
Subiecte în articol: culture club