x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Bucuresti - Fitness Feminin Show

La Bucuresti - Fitness Feminin Show

de Raluca Grintescu    |    27 Ian 2006   •   00:00
La Bucuresti - Fitness Feminin Show

Fete frumoase, un stil de viata sanatos si echilibrat, cursuri de fitness si aerobic, expozitii. Asa se anunta cel mai tare eveniment sportiv al inceputului de an, "Campionatul mondial de fitness feminin", eveniment care a mai avut loc in Bucuresti in 2001.

Organizat de Federatia Internationala de Fitness si promovat de World Class International, manifestarea de "fitness si life&style" aduce in acest week-end (28, 29 ianuarie) pe scena Salii Palatului, 15 concurente, campioane mondiale de fitness, care se vor intrece pentru titlul suprem "Pepsi Light Fitness Woman World Championship" si vor avea de traversat trei probe: proba de frumusete, in care concurentele, imbracate in tinute de seara, isi vor etala gratia, stilul, increderea de sine si abilitatile de comunicare; proba costumului de baie, care ii va permite juriului sa puncteze forma fizica, tonusul musculaturii si chiar nivelul grasimii; si, nu in ultimul rand, proba libera (freestyle), care le va da prilejul concurentelor sa-si puna in valoare calitatile si creativitatea prin executarea unui exercitiu liber cu elemente de acrobatica, timp de 90 de secunde.

STIL DE VIATA. Printre participante se numara si romanca Diana Oprea, reprezentanta tarii noastre. Prima competitie importanta de fitness feminin a avut loc in Statele Unite, in 1984, fiind urmata la inceputul anilor ’90 de primele campionate europene si mondiale.

Surprizele nu vor lipsi nici ele. Printre invitatii speciali ai spectacolului de sambata seara, care va dura aproape doua ore, se vor afla Morandi si Akcent, care vor incinge atmosfera. De asemenea, surprizele nu lipsesc de la un asemenea eveniment de anvergura. Coregraful lui Doctor Alban (Martin Brunnberg), antrenorul personal al lui Cher (Tonkins Anderson) si inventatoarea dansului aerobic oriental (Dorotka) le vor prezenta participantilor cele mai noi tendinte in gimnastica aerobica, in cadrul unor clase in premiera pentru Romania.

×
Subiecte în articol: culture club fitness