x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lansare - TV pentru shopping

Lansare - TV pentru shopping

25 Mai 2005   •   00:00

Tele Shop24 este primul canal de televiziune din Romania ale carui programe sunt bazate exclusiv pe teleshopping.

Adica telespectatorul sta comod in fata televizorului, vede produsele prezentate, pune mana pe telefon si comanda ce-i pofteste inima si ce-i permite buzunarul. Pentru aceasta sunt puse la dispozitie numere de telefon cu tarif normal, dar, pe viitor, se doreste ca toti telespectatorii sa poata apela un numar de telefon gratuit. Postul de televiziune a fost lansat ieri pe piata, si, conform directorului acestuia, el poate fi receptat de catre orice abonat la o companie de cablu. Postul emite 24 de ore din 24, dintre acestea, 16 ore fiind emisiuni live.

Cei care au lansat acest canal doresc sa-si atraga clientii printr-o forma variata de prezentare a produselor. Acestea vor fi testate si prezentate in cadrul unor emisiuni ce imbina divertismentul cu tehnicile de vanzare. De partea artistica, pentru ca fiecare prezentare va trebui bine pusa in scena, se va ocupa actorul Horatiu Malaele, pe a carui carte de vizita scrie: "Director artistic". "Eu sunt ala care se ocupa de aia ca sa arate bine asta", a declarat actorul despre noul sau job. La acest post vor fi prezente si vedete. Creatoarea de moda Doina Levintza va realiza, exclusiv pentru acest post, o linie de prÃşt-a-porter si, in scurt timp, va lansa si primul sau parfum, care se va vinde tot prin Tele Shop24.

Copiii nu vor fi uitati, pentru ei punandu-se la cale programe speciale de teleshopping. Ce puteti cumpara de la Tele Shop24? De la bijuterii, produse de fitness, jocuri, pana la calatorii sau cosmetice. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte