x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Leonard Cohen, lângă festivalul de bere?

Leonard Cohen, lângă festivalul de bere?

de Alex Revenco    |    29 Aug 2009   •   00:00

La câteva luni după ce Events a anunţat concertul Leonard Cohen în Piaţa Constituţiei, Emagic s-a implicat în organizarea unui festival de bere în Parcul Izvor, în aceeaşi seară. Distanţa mică între scene şi posibilitatea ca Tuborg Green Fest să deranjeze concertul Cohen au generat reacţii diferite din partea celor doi organizatori, Events luând hotărârea de a muta concertul pe Stadionul Tineretului.



Laura Coroianu, CEO Emagic: "Noi am expus detaliile tehnice companiei Events şi am discutat cu reprezentanţii acesteia şi cu Primăria Bucureşti toate detaliile, concluzia oficialităţilor locale fiind de asemenea că cele două spectacole pot coexista fără probleme... ".

Cristian Singer, director Paradigma Group: "Anul trecut, scena a fost amplasată la 50 de metri de una dintre cele mai circulate şi aglomerate intersecţii din Bucureşti... unde zgomotul este la un nivel de decibeli mult mai ridicat decât orice ipotetică reflexie a sunetului din locaţia festivalului...".

Sorina Burlacu, director general Events: "Am luat această decizie împreună cu AEG Live, companie ce are la activ zeci de concerte Leonard Cohen... Avem încredere în evaluările lor şi în experienţa pe care o au în sonorizarea acestui concert. Anul trecut, Paradigma s-a ocupat de furnizarea scenei, şi nu de sonorizarea concertului, iar zgomotul unui festival nu este nici pe departe comparabil cu cel al tramvaiului 41 şi al autobuzului 330...".

Mike Scoble, Tour Manager Leonard Cohen: "Am mai avut situaţii în care au cântat trupe la 500 de metri distanţă de noi şi a trebuit să aşteptăm să termine ei ca să începem noi. De asemenea, reacţiile publicului la un festival sunt greu de controlat".

×
Subiecte în articol: arte