x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale MAE - Premii pentru viitorii diplomaţi

MAE - Premii pentru viitorii diplomaţi

de Ramona Draghici    |    14 Iun 2008   •   00:00

Sala Gafencu a Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a găzduit joi ceremonia de înmînare a certificatelor de participare la cursul de diplomaţie şi relaţii internaţionale, oferite elevilor Liceului Lauder – Reut de către Institutul Diplomatic Român.



Sala Gafencu a Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a găzduit joi ceremonia de înmînare a certificatelor de participare la cursul de diplomaţie şi relaţii internaţionale, oferite elevilor Liceului Lauder – Reut de către Institutul Diplomatic Român. La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, directorul de programe al Institutului Diplomatic Român, Radu Dudău, Tova Ben Nun Cherbis, preşedintele filialei din România a Fundaţiei Ronald S. Lauder, ambasadorul Israelului la Bucureşti, Oren David – care au înmînat diplomele tinerilor cursanţi. Ceremonia a făcut parte dintr-o serie de manifestări care marchează celebrarea a 60 de ani de independenţă a statului Israel şi de bune relaţii diplomatice româno-israeliene.
PARTENERIAT. Fundaţia Ronald S. Lauder România şi Institutul Diplomatic Român au încheiat un parteneriat în educaţie care oferă, de doi ani, elevilor Liceului bilingv Lauder – Reut România un curs extracurricular de diplomaţie şi relaţii internaţionale. Cursurile de diplomaţie şi relaţii internaţionale, alături de cele de publicitate şi relaţii publice şi de engleza afacerilor, oferite de Liceul Lauder – Reut, constituie o premieră în învăţămîntul liceal din ţară şi din străinătate. Cursurile sînt asigurate prin parteneriatele încheiate cu instituţii de învăţămînt de prestigiu: Universitatea Media, British Council şi Institutul Diplomatic Român. "A fost o atmosferă extraordinară, copiii s-au bucurat foarte mult. În urmă cu 12 ani am înfiinţat filiala de la Bucureşti a Fundaţiei Ronald S. Lauder şi am realizat lucruri extraordinare", ne-a declarat Tova Ben Nun Cherbis.

×
Subiecte în articol: arte