x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Magie dupa o reteta tiganeasca

Magie dupa o reteta tiganeasca

de Miruna Nicolae    |    25 Oct 2005   •   00:00
Magie dupa o reteta tiganeasca

Unora le plac lucrarile Feng Shui. Altii se iau dupa zodiace chinezesti. Americanii din Ohio par innebuniti dupa cartile "de magie" ale unei tiganci emigrante din Transilvania. Business sau inselaciune? Cate putin din amandoua?

"Gypsy magic for the lover’s soul" este o carte scrisa de o descendenta a unei familii de rromi din Transilvania. Allie L.T., in varsta de 38 de ani, traieste in Ohio si incearca sa-si dezvolte o afacere bazata pe... farmece.

MAGIE. Cunoscand traditiile rromilor, aceasta a scris o carte in care sunt stranse laolalta nenumarate retete care sunt de ajutor nefericitilor indragostiti. Cum sa atragi dragostea, cum sa protejezi relatia amoroasa, cum sa indepartezi un blestem… sunt doar cateva dintre problemele pe care le abordeaza autoarea. "Gypsy magic for the lover’s soul" este o colectie de retete magice care ajuta in dragoste. Sau cel putin asa sustine tiganca noastra...

SFATUITOR PERSONAL. Formulele si vrajile sunt autentice, preluate de la stramosii ei, iar cartea contine detalii pentru fiecare vraja. Cate picaturi de ulei sunt necesare, in ce moment al zilei trebuie facut ritualul sau ce fel de recipient trebuie sa folosim. Allie este recunoscuta ca fiind "Sfatuitor intuitiv personal". Multi stiu ca ea poate ghici viitorul, ca poate comunica si cu Dumnezeu sau ca este ghidata de ingeri si spirite. Insa pentru a fi accesibila mai multor oameni, care cred in "puterile" sale, si-a facut un site, www.gypsygirlpress.net.

8989 CU TAROT
Allie ghiceste viitorul, citeste tarot si se ocupa de numerologie pentru suma de 18 dolari. De asemenea, clientii "nerabdatori" o pot contacta pe Allie si la telefon, platind 1,67 de dolari pe minut. "Gypsy magic for the lover’s soul" este prima carte dintr-o serie si costa 11,95 de dolari. Cartea poate fi achizitionata si de pe site-ul autoarei. In aceasta toamna, Allie a publicat alte doua carti: "Prosperitatea" si "Familia".
×
Subiecte în articol: arte