x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mama Andei Adam a venit din America, la "Te cunosc de undeva!”

Mama Andei Adam a venit din America, la "Te cunosc de undeva!”

01 Dec 2013   •   13:10
Mama Andei Adam a venit din America, la "Te cunosc de undeva!”

Mama Andei Adam a venit din Statele Unite ale Americii, unde este stabilită, să-şi vadă fiica la "Te cunosc de undeva!” Aceasta s-a aflat în public la ediţia care se difuzează miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, şi în care Anda se va transforma în Lenny Kravitz. "Te iubesc, mami!”, i-a strigat Anda, de pe scenă!

Juratul Andrei Aradits a sfătuit-o pe Anda să demonstreze, cu această transformare, că are testosteron. "Cred că voi reuşi, dar nu pentru că am testosteron, ci pentru că îmi place foarte mult Lenny Kravitz şi, urmărindu-l mereu, o să-mi fie foarte uşor să intru în pielea personajului”, a zis ea, înainte de a urca pe scenă.

După reacţia juraţilor, Anda a reuşit să-l întruchipeze cu brio pe celebrul artist american. "Te-ai bălăcit cu mare plăcere în ceea ce ţi-a picat la ruletă. Brava!”, i-a spus Temişan. "Cât despre mama ta, aş putea să-ţi spun că mi-era foarte dor să o văd după atâţia ani de când e plecată”, a adăugat el. "Cred că mama ta este foarte mândră de tine”, a spus şi Ozana. Aradits nu s-a putut abţine şi i s-a adresat mamei Andei: "Nu vi se pare fata dumneavoastră foarte frumoasă brunetă? I-am spus-o de mai multe ori”.

Ce a răspuns mama Andei Adam, aflaţi miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la "Te cunosc de undeva!”

×
Subiecte în articol: "te cunosc de undeva" anda adam