x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Melodii cu efect / Amor pe muzica lui James Blunt

Melodii cu efect / Amor pe muzica lui James Blunt

de Oana-Maria Baltoc    |    19 Feb 2009   •   00:00
Melodii cu efect / Amor pe muzica lui James Blunt

"You’re Beautiful", piesa pe care James Blunt o va interpreta sâmbătă, de la ora 20:00, în recitalul pe care îl va susţine la Sala Polivalentă, s-a clasat printre primele într-un top al melodiilor numai bune să asigure fundalul sonor pentru o noapte de amor.



Melodia lui James Blunt figurează în sondajul realizat de PRS For Music alături de alte piese celebre, precum "Sexual Healing" a lui Marvin Gaye, "Three Times A Lady" cântată de Lionel Richie, "You’re My First, My Last, My Everything" şi "Can’t Get Enough of Your Love Babe" interpretate de Barry White, Chris de Burgh cu "Lady in Red", "Don’t Wanna Miss A Thing" (Aerosmith) şi "My Heart Will Go On" a lui Celine Dion. În cadrul unui alt clasament, James Blunt se regăseşte printre cântăreţii cu care doamnele şi domnişoarele visează să-şi petreacă o seară romantică. Astfel, artistul britanic a stârnit fantezia femeilor, alături de Robbie Williams, Enrique Iglesias, Justin Timberlake şi Will Young.

Talent recunoscut
Postat de criticii muzicali în galeria marilor artişti, alături de Elton John sau Sting, James Blunt a fost recompensat, de la debutul său artistic, cu două trofee BRIT, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt pentru cel mai bun material pop, dar şi cu Premiul Grammy, în 2007, la categoria "Cea mai bună interpretare masculină", pentru cântecul "You’re Beautiful". Cuceritor prin muzica sensibilă pe care o cântă, dar şi prin felul său de a fi, James Blunt va ajunge la Bucureşti mâine, cu o zi înaintea concertului produs de Jurnalul Naţional. Blunt va fi însoţit de o echipă formată din 35 de persoane şi va face prima repetiţie la ora 16:00. Organizatorii de la Blue Music anunţă că intrarea în Sala Polivalentă se va face sâmbătă, începând cu ora 18:00, iar cei care doresc să-şi achiziţioneze un bilet la concert, acestea mai sunt disponibile numai la categoriile VIP, 2 şi 3, la preţul de 220, 350 şi 500 de lei, disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi Bucureşti şi din ţară, şi online pe Ticketpoint.ro şi Bilet.ro.

×
Subiecte în articol: arte blunt james blunt