x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mircea Radu a cîştigat pariul cu Lazarov

Mircea Radu a cîştigat pariul cu Lazarov

de Cristiana Stamatescu    |    16 Sep 2008   •   00:00

Prima ediţie din noul sezon al emisiunii “Din dragoste” începe în această seară, la ora 20:30, cu rezolvarea unui pariu pus de Mircea Radu cu Valeriu Lazarov, legat de audienţele emisiunii estivale “Noaptea erorilor”.

Prima ediţie din noul sezon al emisiunii “Din dragoste” începe în această seară, la ora 20:30, cu rezolvarea unui pariu pus de Mircea Radu cu Valeriu Lazarov, legat de audienţele emisiunii estivale “Noaptea erorilor”.

 
Vedeta de la “Din Dragoste” a pariat că fiecare ediţie a emisiunii de farse prezentate de el şi Andreea Mantea va bate la audienţă orice altă emisie de la celelalte posturi tv. Pentru că a evaluat corect succesul emisiunii de peste vară, Valeriu Lazarov i-a dat cîştigătorului cîteva sticle de vin bun, pe care Mircea Radu le va arăta triumfător publicului chiar la debutul primei ediţii a noului sezon “Din dragoste”. După cum se ştie, Valeriu Lazarov a decis să păstreze echipa de învingători de la “Noaptea erorilor” şi la “Din dragoste”, aşa că, începînd cu această toamnă, trimisul special al emisiunii despre şi pentru îndrăgostiţi va fi chiar frumoasa brunetă Andreea Mantea. Ea îl va ajuta pe Mircea Radu la anumite interviuri, realizate în toate ţara, chemaţi fiind de scrisorile telespectatorilor care au nevoie de ajutorul echipei “Din Dragoste”.

 
În prima ediţie a emisiunii se va afla în platou interepreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocariţa, încoronată regină a frumuseţii în anul 1979. Veţi afla cu această ocazie povestea de dragoste a cîntăreţei, fostă Miss România pe vremea lui Ceauşescu, curajul acesteia de a-şi părăsi soţul şi casa pentru un bărbat care o iubea cu adevărat, perseverenţa de a face naveta zilnic, prin frig sau caniculă, timp de un an, pentru a fi alături de bărbatul iubit. Violonistul Ştefan Cigu, partenerul său atît în viaţă, cît şi pe scenă, povesteşte cu mîndrie şi admiraţie despre soţia sa “ca şi cînd ar fi ruptă din soare... cea mai frumoasă femeie pe care am întalnit-o vreodată”, despre iubirea pe care i-o poartă şi, nu în ultimul rînd, despre talentele de gospodină ale acesteia. O poveste de dragoste frumoasă, doi oameni fericiţi că au întîlnit iubirea, plus multe detalii interesante despre “avantajele” cîştigării titlului de Miss România pe vremuri, despre fata cu “pîinea şi sareaă, precum şi despre covrigii cîntători, toate acestea le veţi afla în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1

×
Subiecte în articol: dragoste arte