x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Monitorizare - Posturile tv, sub lupa CNA

Monitorizare - Posturile tv, sub lupa CNA

de Adrian Vaduva    |    24 Apr 2007   •   00:00

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis ieri ca in perioada campaniei pentru referendumul de demitere a preşedintelui să monitorizeze principalele posturi de televiziune naţionale.

Canalele vizate sunt TVR 1, TVR 2, Pro TV (numai emisiunile de ştiri), Antena 1, Antena 2 şi Antena 3 (ştiri şi dezbateri), Realitatea TV, Prima TV, Naţional TV, B1 TV, N24 şi OTV. Monitorizarea se va face in fiecare zi, iar in şedinţa din ziua următoare va fi analizat fiecare caz. De asemenea, CNA va trimite o adresă postului de televiziune cu profil muzical MTV Romania, in care i se cere să difuzeze şi opinii contrare celor exprimate la mitingurile de susţinere pentru Traian Băsescu.

ADRESE. Postul MTV a transmis in ultimele zile mai multe imagini de la mitingurile de susţinere pentru preşedintele suspendat. Totodată, CNA va trimite o adresă şi postului OTV, prin care i se va aduce la cunoştinţă că pe perioada referendumului nu mai are dreptul să difuzeze conţinutul SMS-urilor primite in timpul emisiunilor.

Azi, la ora 12:00, membrii consiliului au o intalnire cu directorii de ştiri şi cu moderatorii de talk show-uri de la posturile tv monitorizate, pe tema regulilor care trebuie respectate in timpul campaniei pentru referendum. Pe langă reprezentanţii televiziunilor, sunt invitaţi şi cei ai posturilor de radio Romania Actualităţi, Europa FM şi Info Pro.

×
Subiecte în articol: arte