x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale MTV - Aranjeaza-mi automobilul!

MTV - Aranjeaza-mi automobilul!

de Adriana V. Paduraru    |    15 Apr 2006   •   00:00
MTV - Aranjeaza-mi automobilul!

Ai o masina veche cu care iti este rusine sa mai iesi pe strada? Toti prietenii iti rad in nas si refuza sa urce cu tine in automobil? Lasa-te pe mana lui X-zibit, iar la final vei exclama de incantare.

Cam asa ar putea suna prezentarea emisiunii "Pimp my Ride" ("Aranjeaza-mi masina"), difuzata de MTV. X-zibit, la ora actuala, unul dintre cei mai in voga rapp-eri ai Statelor Unite, ia masina veche si da inapoi cea mai tare combinatie de culoare, putere, tehnologie audio si video - un automobil refacut in totalitate, de nerecunoscut.

IN GARAJ. Autoturisme vechi din anii ’80 care arata ingrozitor ajung pe mana baietilor de la West Coast Custom (WCC) si sunt transformate radical. Vorbim de investitii importante: tapiterie de peste 3.000 $, jante din inox de 2.000 $, boxe care te fac sa vibrezi, si cu asta ai spus TOTUL. La final rezulta o super-masina in care s-au bagat sume exorbitante, prelucrata de cea mai tare echipa de profesionisti, care s-a ocupat sa iti aranjeze automobilul. Rezultatul: un bolid trasnet, care te lasa cu gura cascata.

PREMIERA. Prima editie a reality-show-ului a avut loc la 4 martie 2004, iar prima masina "pimp’d" a fost un Daihatsu Hi-Jet din 1988. Noua luni mai tarziu, WCC a fost amendat cu 16.000 de dolari de Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului din Statele Unite. Motivul: mecanicii West Coast Custom au indepartat airbagurile unui automobil, iar in locul lor au instalat monitoare pentru DVD-player.

INTERNATIONAL. Starul rap X-zibit este cel care a declansat moda Pimp My Ride in Statele Unite. Este randul MTV International sa isi asigure un succes rasunator, anuntand cea mai trasnita combinatie posibila. Rapper-ul Fat Joe ii va sta alaturi lui "King of Crunk" - Lil Jon, in cadrul mult asteptatei lansari Pimp My Ride International din aceasta toamna.

ECHIPA. Fat Joe va participa la transformarea unor "tinichele" in magneti de atras priviri
KING OF CRUNK. Lil Jon va incinge atmosfera la Pimp My Ride International

Ducand mai departe mostenirea lasata de fratele cel mare, Pimp My Ride International ne va aduce pe tava transformarea automobilelor europene din "tinichele" in magneti de atras priviri, pe patru roti. Daca Pimp My Ride, emisiunea din Statele Unite, face o echipa excelenta cu West Coast Custom, Pimp My Ride International ii va avea colaboratori pe cei de la All Staff Garage, pentru a transforma toate automobilele in masini de vis. Reputatia pe care o au pentru talentul lor remarcabil in design auto le-a adus recunoasterea internationala, o arie intreaga de clienti si o multime de premii peste tot in Statele Unite.

Reteaua MTV International include brandurile de media MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Paramount Comedy, Game One si FLUX, care pot fi receptate de peste 429 de milioane de telespectatori in 169 de tari, in 22 de limbi. Compania detine actiuni in arii de interes precum media digitale, publicatii, home video, radiouri, case de productie, si doua divizii de film - MTV Films si Nickelodeon Movies.

×
Subiecte în articol: arte international ride pimp