x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Natura moarta cu tarfa la treaba

Natura moarta cu tarfa la treaba

18 Mai 2005   •   00:00

Domnilor, domnisoarelor si, in ultimul si-n ultimul rand, doamnelor, as dori sa avertizez ca textul urmator are un continut jegos de tot, prin urmare, el nefiind indicat hipertensivilor, persoanelor trecute chiar si de varsta batranetii, persoanelor cu gravide-n brate, celor care depasesc doua sute de kilograme, copiilor, studentilor, mamelor din lumea-ntreaga, eu va dau un singur sfat, alcoolicilor, vegetarienilor, cinefililor, columbofililor, pedofililor si enumerarea, practic, ar putea continua la nesfarsit.

  • de LUIZA LUPU
  • C(RAMPE)
  • De asemenea, rugam categoriile defavorizate, ca de exemplu pudibonzii, sa intoarca pagina pe dos, astfel incat sa nu mai poata citi deloc, sa treaca mai departe la stirile din sport sau pur si simplu sa-si puna vata-n urechi.

    M-am uitat si eu la emisiunea lui Cristian Sabbagh (Prima teve, pentru neinitiati), care, stiu din surse sigure, este o emisiune urmarita si comentata indelung prin cenaclurile literare de prin mall si macdonalds. E apetisant sa vezi la televizor ceea ce nu-ti e dat sa vezi peste tot (ma refer aici la curve). Mi se pare extrem de interesant sa vezi, emisiune de emisiune, cum descinde politistul in camera preacurvilor fix in momentul ejacularii, ca sa-i strice omului toata osteneala.

    Mie-mi place de ma omor aceasta emisiune, tocmai pentru ca-mi satisface pofta aproape perversa de vulgaritate, pentru ca trezeste-n mine cele mai stricate imagini. Ma uit cu pofta cum tarfa se imbraca rugandu-l pe politist, cu zambetul pe buze, sa-i ofere cateva clipe de intimitate. Bine, in loc de "ma uit cu pofta" se mai poate spune si "belesc ochii".

    Dar cu toate astea, realizez ca in tot senzationalul asta lipseste ceva. Domnilor, domnisoarelor si-n ultimul rand doamnelor, este extraordinar de senzational in a descoperi o tarfa la treaba. Chestia e cam tot la fel de rara ca si cum ai surprinde un manelist ascultand Mozart pe furis sau un rocker dand din cap pe "moare dusmanii toti de boala/ca nu am nevasta nasoala" si apoi, continua, punandu-si duios mainile la piept, "eu o iubesc ca pe lumina ochilor/si fara ea mai bine mor". E greu de imaginat! Ia ganditi-va: cum ar fi sa fiti surprinsi muncind la serviciu! Cum ar fi sa dea televiziunea peste dumneavoastra in timp ce... ma scuzati... va faceti treaba? As vrea ca Sabbagh sa mai surprinda in flagrant urmatoarele situatii absolut iesite din comun: un cititor citind, un profesor la catedra, un sudor sudand, un sculer-matriter sculer-matritand, un olar olarind si, chestie care-ar pune capac la toate, un lacatus lacatusand sau o bucatareasa la cratita. La revedere!

    ×
    Subiecte în articol: arte