x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Noi sezoane din "The Apprentice"

Noi sezoane din "The Apprentice"

de Sebastian S. Eduard    |    03 Aug 2007   •   00:00
Noi sezoane din "The Apprentice"
Sursa foto: Kevin T. Gilbert/

Incepănd de astăzi, Antena 3 difuzează sezonul 3 din reality-show-ul "The Apprentice/Ucenicul". Ora de incepere: 21:30.

Incepănd de astăzi, Antena 3 difuzează sezonul 3 din reality-show-ul "The Apprentice/Ucenicul". Ora de incepere: 21:30.

Al treilea sezon din "Ucenicul" are 18 episoade şi va fi o confruntare intre "şcoliţi" şi "experimentaţi". In sezoanele anterioare s-au intrecut bărbaţi impotriva femeilor pentru căştigarea unui post important in imperiul lui Donald Trump. Acest sezon are o "distribuţie" unică. Grupurile sunt amestecate, dar sunt formate din absolvenţi de liceu, pe de o parte, care vor concura cu absolvenţii de colegiu. Nouă absolvenţi de colegiu şi nouă antreprenori descurcăreţi, inarmaţi doar cu diploma de liceu, vor intra in camera de consiliu. Cine va reuşi şi cine va rata? Se vor confrunta "şcoliţii" cu "experimentaţii", teoria vs practica.

La sfărşitul fiecărei săptămăni, după ce au suportat sarcini precise, concurenţii vor auzi acele cuvinte ingrozitoare: "Eşti concediat!".Aceasta nu este singura surpriză pregătită de Antena 3, pentru că sezonul 3 va fi urmat de sezonul 4 - alte 15 episoade de căte 60 de minute.

PUŢINĂ ISTORIE. Dar să vedem cum a inceput… In ianuarie 2004, Trump şi-a unit forţele cu Mark Burnett Productions şi NBC ca să producă şi să joace in reality-show-ul de televiziune "Ucenicul". Foarte repede a devenit show-ul nr. 1 in televiziune, a făcut istorie in rating şi a primit critici grozave. Lupta pentru un post in imperiul Trump şi un salariu zdravăn de şase cifre i-au infierbăntat pe americani, care au devenit repede fani ai serialului.

Reţelele unui miliardar

Din septembrie, publicul romănesc poate să-l cunoască pe Trump şi in ipostaza de autor. In "Cum să te imbogăţeşti" (Pro Editură şi Tipografie), cu o sinceritate tipic americană, autorul ne destăinuie in mod concret şi plăcut toate secretele reuşitei sale. Sfaturile lui vizează de la felul in care trebuie să ne imbrăcăm la secretele unei negocieri reuşite; de la alegerea colaboratorilor pănă la concedierea unui salariat; de la folosirea corectă a numelui de familie la necesitatea de a şti să spui nu; de la arta interviului la lectura lui Jung; de la reflexul străngerii măinii la cele mai bune investiţii; de la ştiinţa ascultării celuilalt la indiferenţa faţă de critici; de la talentul oratoric la virtuţile megalomaniei.

×
Subiecte în articol: arte