x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pepe are show estival la Antena 1

Pepe are show estival la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    16 Iun 2005   •   00:00
Pepe are show estival la Antena 1

Pepe, cunoscutul interpret de muzica latino, va putea fi vazut in aceasta vara pe micile ecrane la Antena 1.

Latin-lover-ul va prezenta o superproductie de divertisment estivala, aflata in pregatire la Antena 1, cu multi invitati si o multime de surprize placute pentru telespectatori.

Cel mai probabil, emisiunea va avea premiera la mijlocul lunii iulie, insa filmarile (emisiunea nu va fi in direct) vor incepe chiar luni. "Cred ca formatul mi se potriveste manusa, nu trebuie sa interpretez un rol, ci sa fiu eu, tocmai de aceea cred ca emisiunea va avea succes. Fiecare editie a emisiunii va fi ca o petrecere in sine, cu iz exotic si cu multe vedete care imi sunt prietene", spune Pepe increzator.

CARIERA. De altfel, cariera sa artistica se afla in ascensiune: a sustinut un recital in Spania, unde s-a bucurat de un imens succes, a dat mii de autografe, a acordat interviuri ziaristilor spanioli si a observat, nu fara mirare, ca o mare parte din public cunostea versurile melodiilor lui.

"Toata viata mi-am dorit sa devin cunoscut si in alte tari, mai ales in Spania, unde muzica latino este extrem de pretuita, si, iata, am avut noroc ca visul sa mi se indeplineasca", spune el. Mai mult, in Romania, Pepe asteapta cu nerabdare momentul in care ascultatorii lui romani ii vor acorda Discul de Platina, pentru vanzari - record din noul sau album: "Inima nebuna".

SUCCES. In ceea ce priveste succesul de care se bucura la public, Pepe recunoaste ca notorietatea l-a schimbat in bine. "Am devenit mai calm, mai ingaduitor, mai amabil, stau de vorba cu toti cei care ma opresc pe strada.Aveam un comportament nonconformist in urma cu cativa ani", adauga Pepe razand.
×
Subiecte în articol: arte Pepe