x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Proiect - ReDRum in Suburbia

Proiect - ReDRum in Suburbia

de Alex Revenco    |    14 Sep 2007   •   00:00

ReDRum este un proiect infiinţat "din dragoste" pentru "suflul" numit grunge. Alex Purje (vocal - trupa nOciv) plănuia de ceva timp să facă un astfel de proiect, iar cei care-i puteau fi aproape nu puteau fi nimeni alţii decăt cei de la Luna Amară.

ReDRum este un proiect infiinţat "din dragoste" pentru "suflul" numit grunge. Alex Purje (vocal - trupa nOciv) plănuia de ceva timp să facă un astfel de proiect, iar cei care-i puteau fi aproape nu puteau fi nimeni alţii decăt cei de la Luna Amară. Aşa că pe 20 februarie 2007 Alex urca pe scenă ca invitat alături de cei din Luna Amară şi cănta două piese din Seattle, locul de naştere al trupelor ce urmau să schimbe muzica rock a anilor ’90. Momentul a fost foarte bine primit de cei veniţi să-i vadă pe Luna Amară şi la fel de bine s-a simţit şi Alex văzănd reacţia lor, incăt (spontan) a făcut public un anunţ care urma să devină realitate: "Sper să ne vedem căt de curănd la «Seattle Nights», este un proiect pe care aş vrea să-l facem pentru voi, iubitori de muzică bună şi «grunge», şi pentru noi, că ne e tare drag...". Nu trece nici o lună şi la 17 martie 2007, in Club Utopia, la invitaţia lui Morrison, ReDRum cănta şi ii incănta pe cei de faţă, veniţi pentru prima oară. Aşadar, ceea ce visase Alex cu aproape o lună in urmă s-a adeverit intr-o seară de luni in Utopia sub "egida"... "Lunea amară - Seattle Nights". La numai două săptămăni, evenimentul s-a repetat, urmat de o altă căntare la Cluj. După o pauză de vară, mare, etc, etc băieţii vin iar cu chef de grunge.

In această seară, de la ora 21:30, Club Suburbia (Strada Şelari nr. 19), ReDRum urcă din nou pe scenă pentru o porţie zdravănă de Seattle. Vom asculta piese cunoscute din repertoriul unor trupe ce nu au nevoie de nici o prezentare: Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Temple of the Dog, Mad Season, Stone Temple Pilots şi nu in ultimul rănd Nirvana. ReRRum inseamnă: Alex Purje (voce - nOciv), Andrei Balan (chitara, voce - fluid), Ja (bas - Timpuri Noi), Răzvan Ristea (tobe - Luna Amară), Sorin Moraru (bas - Luna Amară) şi Nick Fagadar (voce - Luna Amară).

×
Subiecte în articol: culture club luna amară amar luna amar