x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Recursul 13 - Etapa luata "la bani marunti"

Recursul 13 - Etapa luata "la bani marunti"

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    29 Iul 2006   •   00:00
Recursul 13 - Etapa luata "la bani marunti"

Recursul etapei, talk-show-ul fotbalistic al Antenei 1, a ajuns la sezonul al 13-lea. Daca unora cifra le da fiori, pentru Ovidiu Ioanitoaia este chiar aducatoare de noroc.

Cel mai longeviv talk-show sportiv de la noi revine la Antena 1 o data cu debutul Ligii I (fosta Divizie A). Avandu-l ca invitat permanent pe editorialistul Gazetei Sporturilor Alin Buzarin, realizatorul Ovidiu Ioanitoaia si oamenii de fotbal prezenti in studio vor pune "pe tapet" partidele transmise in direct de catre Antena 1, dar si celelalte meciuri. De asemenea, vor putea fi luate "la bani marunti" cele mai "fierbinti" momente ale etapei. Ioanitoaia nu se teme de fatidicul 13 (cifra la care a ajuns "Recursul etapei"), dimpotriva. "Mie, personal, numarul acesta mi-a adus intotdeauna noroc, asa ca ma bucur ca am ajuns pana aici. Cu siguranta ca sezonul care urmeaza se va dovedi a fi unul de exceptie", puncteaza Ioanitoaia.

CONCURENTA. Cu toate ca emisiunea va avea parte de o concurenta acerba, "mai ales din partea TVR, care intra din emisiune direct in meci", directorul Gazetei este convins ca talk-show-ul moderat de el va cuceri audienta prin seriozitate si corectitudine. "Concurenta ne stimuleaza. In plus, avem o echipa formata de anul trecut si «calita» de-a lungul multor emisiuni, asa ca vom reusi sa facem si de aici inainte show-uri care sa-i tina pe telespectatori treji pana la ore tarzii in noapte", a explicat Ioanitoaia. Pe langa nenumaratele surprize pe care le-au pregatit realizatorii emisiunii, privitorii vor fi angrenati si in doua concursuri prin SMS. Unul dintre ele va desemna cel mai frumos gol al etapei, iar cel de-al doilea, intrebarea emisiunii, care le va fi adresata tuturor invitatilor din show. Emisiunea fiind axata pe principalele derby-uri (Steaua - Poli Timisoara si FC National - Dinamo), in studio vor fi invitati reprezentanti ai acestor cluburi si anume: Valeriu Argaseala, Marian Iancu, Marin Duna, respectiv Mircea Rednic.

FOTBAL DE LA MINUTUL 0 LA 91, LA TVR
O data cu debutul Ligii I, duminica, de la ora 22:25, la TVR revine si emisiunea Minutul 91. Noutati sunt schimbarea decorului si prezentarea de la ora 20:10 a unei scurte avancronici a meciului ce urmeaza a fi transmis de la ora 20:30. "Succesul de care s-a bucurat emisiunea ne-a determinat sa nu facem prea multe modificari. Vom avea doi invitati permanenti: Cornel Dinu si Dan Lazarescu. Numarul persoanelor prezente in platou poate suferi insa modificari, de la o emisiune la alta, in functie de importanta evenimentelor din cursul saptamanii", ne-a declarat Vlad Enachescu, realizatorul show-lui.

LA PRIMA TV
Si emisiunea "Pro Sport Show" revine la Prima TV duminica, de la ora 22:30, insa cu un nou moderator: Horatiu Ciornei. Fostul prezentator, Dorin Chiotea, redactorul-sef al cotidianului Pro Sport, participa in calitate de analist si corealizator. In emisiune au fost invitati Victor Piturca, Gheorghe Stefan (presedinte de onoare Ceahlaul Piatra-Neamt), Vasile Turcu (actionar Dinamo). "Va fi o emisiune dinamica, in care vor fi dezbatute cele mai fierbinti si picante faze din Liga I. Exista si un concurs prin SMS, telespectatorii fiind recompensati cu echipament sportiv", a declarat Horatiu Ciornei.
×
Subiecte în articol: arte