x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Revelatii cu efect secundar si de lunga durata

Revelatii cu efect secundar si de lunga durata

02 Iun 2005   •   00:00

Si acum, un mesaj pentru cititorii cu porniri libidinale care-mi trimit e-mailuri porcoase: domnilor si mai putin domnisoarelor, cu atat mai putin doamnelor, as dori sa va informez ca miercuri seara pe Pro Cinema ati fi putut urmari, daca n-ati fi fost ocupati cu diverse alte chestii, bineinteles, stringente, South Park - filmul care poate v-ar fi facut sa va utilizati creierul intr-o maniera... cum as putea sa va spun ca sa nu va jignesc... intr-o maniera, uite-asa, mai, cum sa zic... domnilor, un film care v-ar fi facut sa va utilizati creierul intr-o cu totul alta maniera fata de cum l-ati folosit pana acum.

Sa va fac o demonstratie in stil Seinfeld? Cand George vine si i se plange ca e prea prost si ca nu stie ce sa mai faca, Seinfeld ia o varza. Varza este creierul lui George. George il priveste tragic. Seinfeld rupe o bucatica infima dintr-o foaie de varza (care este, repet, creierul lui George).

"Asta este intelectul tau", ii spune aratandu-i bucatica de varza, "si asta este partea preocupata de sex". "Cand o sa te opresti sa te mai gandesti la sex, intelectul tau o sa primeze". Domnilor, domnisoarelor, doamnelor, iata-l pe George studiind carti peste carti peste carti peste carti, iata-l ignorand-o total pe gagica-sa, iata-l trantindu-i replici peste replici peste replici lui Seinfeld, iata-l pe Seinfeld siderat, iat-o pe Elaine la fel de interzisa de nivelul de inteligenta la care s-a catarat imbecilul de George.

Si pe urma ce? Pai pe urma George a facut, iar sex si pe urma George s-a tampit la loc. Ce-ntelegem noi din asta, copii? Noi din asta intelegem ca cele doua emisfere ale creierului, "un organ cumva indispensabil gandirii" (nu stiu cine-a spus chestia asta), inteleg sa puna caramizi nu la edificiul si-asa fragil al intelectului unor masculi epuizati de propria activitate hormonala, ci la pravalia stramba a sexualitatii lor vomitatoare.

Acestea fiind zise, stimati cititori cu porniri libidinale, as dori sa va informez ca miercuri a fost o seara speciala pe Pro Cinema, chestie pe care imi pare rau c-ati ratat-o.

Nu stiu dac-am demonstrat bine lectia lui Seinfeld despre sex, dar as dori sa-i informez pe cititorii cu porniri libidinoase (si libidinale) ca un film bun la vremea lui e spaima testosteronului si ca nici cu o carte nu mi-ar fi rusine in privinta dumnealor. O carte buna, fireste.

Asa, putin cate putin, sau, cum ar spune romanu’, bit bai bit, ajungi la tot felul de revelatii cu efect secundar. Ajungi, de pilda, sa constati ca nu de ochi ai nevoie ca sa vezi, ci de viziune, cum ar spune baietii aia de la Faithless. Viziunea, domnilor cu porniri libidinale, viziunea acesti George tristi, viziunea, mai oameni buni cu suflet bun, va poate fi de maaaaaaaare ajutor in unele momente ale pateticei dumneavoastra vieti, in care bucatica asta este intelectul dumneavoastra si asta este partea preocupata de sex. Haideti, incordati-va si incercati o viziune, ceva, oricat de mica. N-o sa va iasa din prima, dar macar se bifeaza la "incordari".

V-am pupat pe creieru’ mic!

×
Subiecte în articol: arte georg