x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Robert Plant, vedeta show-ului

Robert Plant, vedeta show-ului

de Alex Revenco    |    08 Iun 2007   •   00:00
Robert Plant, vedeta show-ului

La 7 iulie, peste o sută de artişti de top vor cănta in nouă ţări ale planetei in faţa a peste două miliarde de telespectatori, pentru combaterea incălzirii globale. La Bucureşti vor susţine recitaluri Phoenix, Iris, Holograf, Compact şi alţii.

Inspirat din campania SOS (Save Our Selves) iniţiată de Al Gore, Kevin Wall, Pharrell şi Cameron Diaz, concertul "Live Earth" va incepe in Australia şi va continua, timp de 24 de ore, in Japonia, China, Africa de Sud, Marea Britanie, Germania, Turcia, Brazilia şi Statele Unite. Concertele vor fi urmărite de peste două miliarde de telespectatori şi vor fi susţinute de căţiva dintre cei mai mari artişti de pe planetă, ca Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Police, Genesis, Bon Jovi, Smashing Pumpkins, Madonna şi alţii.

Romănia se alătură efortului internaţional prin "Concertul pentru o lume mai curată", organizat de Fun Time Production, care deţine şi licenţa de transmisie "Live Earth" pentru Romănia. Evenimentul va incepe la 7 iulie, in parcarea C de la Romexpo, şi va consta in trasmisia integrală, timp de 24 de ore, a concertului "Live Earth" şi intr-o serie de recitaluri susţinute de căteva dintre cele mai importante nume din muzica rock şi pop autohtonă.

75 ŞI 150 DE LEI. Pentru prima oară vor cănta, in aceeaşi zi şi pe aceeaşi scenă, Phoenix, Iris, Holograf şi Compact, precum şi Direcţia 5, Voltaj, recitalurile fiind de 60-70 de minute fiecare. Transmisia video se va face pe un ecran de 80 mp, iar sunetul va fi propagat prin intermediul echipamentului de concert live. La 8 iulie, manifestarea va culmina cu un recital de circa 100 de minute, susţinut de inegalabilul Robert Plant, acompaniat de The Strange Sensation. Plant va urca pe scenă la ora 20:00 şi va cănta, in mare majoritate, hiturile legendarului grup Led Zeppelin. Biletele pentru 7 şi 8 iulie costă 75 lei (in picioare) şi 150 lei (pe scaun) şi au fost deja puse in vănzare la www.bileteonline.ro şi in reţeua Diverta.

×
Subiecte în articol: arte