x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale S-a lansat un nou concept de televiziune

S-a lansat un nou concept de televiziune

26 Oct 2004   •   00:00

Participarea companiei New Trend Media cu noul sau concept de televiziune la expozitia High Tech Show s-a dovedit a fi un adevarat succes pentru organizatori, conceptul de canal interactiv facut de tineri pentru tineri fiind o idee apreciata de vizitatori.

La stand, vizitatorii au putut sa voteze videoclipul preferat, au trimis mesaje si au facut dedicatii celor dragi.

Posibilitatea de a alege efectiv videoclipul si implicit artistul pe care vor sa il vada prin vot direct, precum si grafica deosebita prezentata pentru a comunica direct pe televizor au incantat publicul, care de fiecare data si-a manifestat dorinta de a vedea acest canal acasa la televizor. Intrebata care sunt pasii urmatori, Sorana Urdareanu - director general al companiei New Trend Media - a declarat ca va urma o perioada de teste si de cercetare in ceea ce priveste muzica difuzata efectiv. In paralel, vor continua discutiile si pregatirile in vederea preluarii de catre operatorii de cablu, dupa care, firesc, se va putea urmari acest post de televiziune in toata tara.

Cum reactiile inregistrate au fost pozitive, nu ne ramane decat sa asteptam sa putem vota de acasa muzica preferata si sa comunicam cu cei dragi prin intermediul noii televiziuni interactive prezentate de New Trend Media.

×
Subiecte în articol: arte