x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sala Palatului: Lacul lebedelor pe gheaţă

Sala Palatului: Lacul lebedelor pe gheaţă

de Oana-Maria Baltoc    |    02 Feb 2010   •   00:00
Sala Palatului: Lacul lebedelor pe gheaţă

Începând cu anul 1967, cel mai faimos balet pe gheaţă ­ "The Saint-Petersburg State Ballet on Ice" a încântat o lume întreagă prin intermediul a mii de turnee impresionante. Înfiinţată ca un tribut adus oraşului lor, celebra trupă de balet pe gheaţă soseşte în premieră la 14 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti pentru a dezvălui publicului o viziune inedită a "Lacului Lebedelor", un basm impresionant prin tragismul poveştii de iubire dintre Sigfried şi Odette.

Compania de balet de origine rusă a ales să combine intriga acestei emoţionante poveşti cu muzica magnifică a lui Ceaikovsky, cele două fiind practic predestinate să fie convertite într-o coregrafie pe gheaţă. Ambasada Federaţiei Ruse şi Agenţia Vreau Bilet oferă acest show remarcabil la mijlocul primăverii, o perioadă potrivită pentru ca povestea să fie savurată la adevărata ei valoare.

Probabil mulţi dintre cei care vor dori să fie prezenţi la acest spectacol cunosc povestea din "Lacul lebedelor", însă modul în care este interpretată face din acest regal o experienţă deosebită. Preţul biletelor pentru spectacol sunt cuprinse între 70 şi 200 de lei, fiind disponibile în reţeaua Vreau Bilet, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria - Băneasa Shopping City, Pasajul Universităţii - agenţia Trident Touring, la Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro.

×
Subiecte în articol: arte