x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sarbatoarea romanilor vine la Antena 1

Sarbatoarea romanilor vine la Antena 1

29 Noi 2004   •   00:00

1 DECEMBRIE - Divertisment si emisiuni de mare succes in editie speciala,

Telespectatorii Antenei 1 primesc, in luna cadourilor, un cadou - surpriza: cu 20% mai mult spectacol. Data de 1 Decembrie sta cu atat mai mult sub acest semn cu cat este Ziua Romaniei: un program plin de stralucire si culoare care se va desfasura maraton, de dimineata pana tarziu in noapte.
NEBUNIE. La "M-am nascut in Romania" Dan Negru a avut peste 200 invitati: reprezentanti ai ambasadelor, oameni obisnuiti si vedete - cantareti de muzica usoara sau populara
Divertisment, emisiuni de mare succes in editie speciala, muzica de toate genurile si pentru toate gusturile si, nu in ultimul rand, o partida de fotbal pe cinste - Athletic Bilbao vs. Steaua - vor fi oferite tuturor romanilor, cu dedicatie de ziua lor.

Si, tot in aceasta zi, Antena 1 va transmite un imn creat special pentru ziua de 1 Decembrie, imn care va fi difuzat doar in aceasta zi. Muzica si versurile apartin formatiei rock Amala si reprezinta o creatie nonconformista pe tema imnului "Desteapta-te, romane!".

DIVERTISMENT. Una din surprize este spectacolul intitulat "M-am nascut in Romania", prezentat de Dan Negru si care va dura nici mai mult nici mai putin decat patru ore. Show-ul a presupus o mare desfasurare de forte: aproximativ 200 de oameni, personalitati si oameni din umbra, au muncit pentru a oferi romanilor ore de relaxare si distractie. In prim-plan sunt aduse cele cinci regiuni reprezentative ale tarii: Moldova, Banat, Muntenia, Oltenia si Dobrogea, cu tot ceea ce reprezinta ele: obiceiuri populare, cantece, iar vedete din toate domeniile (prezentatori tv, interpreti de muzica populara sau de alt gen, actori, doctori celebri, sportivi, oameni politici, oameni de afaceri, istorici, cel mai batran locuitor al unei regiuni, cel mai tanar informatician) se vor intrece intr-un concurs ce va fi jurizat de catre reprezentanti ai diverselor ambasade si misiuni diplomatice in tara noastra. Ionut Dolanescu, Sofia Vicoveanca, Dinu Iancu Salajanu, Mihai Leu, Andreea Banica, Ovidiu Lipan Tandarica, Felicia Filip, Andra, Miki, Nico, Bliss, Holograf, Amadeus, Laura Stoica, Viorica si Ionita din Clejani, Silvia Dumitrescu, Monica Tatoiu, Nelu Ploiesteanu, Cristina Stamate, Gil Dobrica, Candy sau Carmen Serban sunt doar cativa dintre cei care vor petrece la Antena 1, de 1 Decembrie.

PETRECERE. Atmosfera de sarbatoare a incins asa de tare spiritele incat, dupa filmarile la "M-am nascut in Romania", multe dintre vedetele invitate in platou au continuat petrecerea la restaurant. Taraful din Clejani i-a facut cateva dedicatii speciale lui Dan Negru, la fel si Tandarica, iar Dinu Iancu Salajanu si Laura Stoica - reprezentantii Ardealului - au interpretat o melodie in duet, spre marele amuzament al celor prezenti.

De la petrecere nu a lipsit nici Felicia Filip, sustinatoarea Olteniei in concurs. "Ii astept pe telespectatori sa urmareasca acest spectacol mare cat Romania, pentru ca Romania este fiecare dintre noi", a declarat Dan Negru.

Tot miercuri, telespectatorii vor putea urmari editii speciale ale emisiunilor "Canalul de stiri", "Din dragoste" si "9595", precum si spectacolul World Music Awards 2004, ceremonie pe care Antena 1 o transmite in premiera in Romania. Ziua se incheie cu o partida de fotbal care va incinge multe spirite, aceea dintre Athletic Bilbao si Steaua.

Nicolae Guta isi cere iubita in casatorie!

9595. Dr. Cristian Andrei are parte de cazuri unul si unul
In editia speciala de 1 Decembrie a emisiunii "9595 - Te invata ce sa faci", cunoscutul cantaret de manele Nicolae Guta urmeaza sfatul doctorului Cristian Andrei si o cere in casatorie pe femeia iubita! Guta si Sorina sunt un cuplu de mai mult timp si isi doresc foarte mult un copil, insa pana acum nu au reusit sa-si indeplineasca aceasta dorinta. Ei vor discuta despre acest vis si despre relatia lor in emisiunea Antenei 1 si, datorita sfaturilor doctorului Andrei, cantaretul isi va lua inima-n dinti si va cere mana Sorinei. Mai mult, cei doi indragostiti ii vor cere doctorului sa le fie nas!

Tot in editia de miercuri a emisiunii, parintii micului Vladut Tudor, copilul a carui tragedie a impresionat o tara intreaga, vin pentru prima oara la un post de televiziune pentru a vorbi despre drama prin care trec de la moartea fiului lor. Doctorul Cristian Andrei va discuta cu cei doi parinti indurerati despre pierderea suferita si va incerca sa le dea sfaturi pentru a-i ajuta sa supravietuiasca tragediei cutremuratoare prin care trec.

DIN DRAGOSTE
Miercuri, 1 Decembrie, cea mai iubita emisiune de televiziune din Romania, "Din dragoste" readuce in fata telespectatorilor Antenei 1 cateva cazuri care au facut valva, pentru a vedea ce s-a mai intamplat in viata protagonistilor acelor povesti de dragoste, totul intr-o editie speciala plina de surprize!

Nicolae a iertat-o pe Cristina dupa ce ea l-a inselat cu fratele lui. Monica a nascut un baietel la varsta de 18 ani, iar echipa lui Mircea Radu l-a gasit pe tatal copilului. Micuta Alexandra a incercat cu disperare sa-si impace parintii divortati, apeland chiar si la ajutorul echipei "Din dragoste". Adrian o iubea in taina pe Irina si a gasit curajul de a-si marturisi dragostea numai cu ajutorul lui Mircea Radu. Alexandru suferea de o boala cumplita la varsta de numai 13 ani si a dorit sa le multumeasca parintilor pentru grija pe care i-o poarta. Pe 1 Decembrie, in editia speciala "Din dragoste", romanii vor avea sansa sa afle cum le-a schimbat acestor oameni destinul aparitia lui Mircea Radu in viata lor!

CANALUL
Antena 1 da startul la veselie cu o ora in plus de buna dispozitie, datorita editiei speciale a "Canalului de stiri"! Timp de trei ore, Uscat, Trofin si echipa lor vor celebra ziua de 1 Decembrie cu cel mai mare concurs de bancuri cu tema... regionala. Anuntat cu doua zile inainte, concursul a avut o priza fantastica la telespectatori, care au trimis mii de bancuri cu ardeleni, olteni, moldoveni, munteni si alte... "minoritati". Maratonul de ras va incepe la ora 08:00, ca in fiecare zi, dar se va termina abia la ora 11:00.
×
Subiecte în articol: arte romania decembrie