x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Show - Seal promite o seara de neuitat

Show - Seal promite o seara de neuitat

de Alex Revenco    |    24 Oct 2006   •   00:00
Show - Seal promite o seara de neuitat

"One Night to Remember", mult-asteptatul concert Seal, are loc diseara la Sala Polivalenta, artistul britanic avand un palmares impresionant: trei premii Grammy si peste 15 milioane de albume vandute. Spectacolul va incepe la ora 19:30, iar recitalul de deschidere va fi asigurat de formatia Taxi.

Dupa 50 Cent si Billy Idol, doua dintre cele mai importante spectacole muzicale ale acestui an, Events prezinta concertul unuia dintre cei mai pretentiosi interpreti care au cantat vreodata la noi. Astfel, potrivit contractului, organizatorii ii vor pune artistului la dispozitie, la cabina (!), o sauna si jacuzzi. El a mai solicitat la scena cateva sticle cu sampanie Veuve Clicquot, Orange label, in valoare de... 400 de dolari fiecare.

SEAN BURKE. "La schimb", sotul faimosului topmodel Heidi Klum promite un spectacol de exceptie, declarand recent: "Stiu ca romanii sunt foarte romantici". "One Night to Remember" va beneficia de un show impresionant de lumini, pentru ca Seal lucreaza cu Sean Burke, considerat drept unul dintre cei mai buni specialisti mondiali in domeniu. Potrivit contractului intre artist si organizator, durata spectacolului este de 90 de minute, dar artistul britanic obisnuieste sa cante "peste" atunci cand are publicul de partea sa. Cu "Kiss From A Rose", Seal a castigat (in 1996) distinctiile "Albumul anului" si "Cantecul anului". Celebra piesa a fost locul 1 in Billboard timp de 12 saptamani si a fost inclusa pe coloana sonora a filmului "Batman forever". De-a lungul carierei sale, Seal a mai avut si alte hituri ("Crazy", "Prayer for the dying" s.a.) pe primele locuri in clasamentele internationale.

BALADE DE LA TAXI
Grupul Taxi intr-o formula noua isi va lansa in curand noul album, "Romantica". Pana atunci, Dan (solist, compozitor), Bortun (chitara bas), Mugurel (clape), Cantemir (chitara solo), Darius (tobe) si Vicky (backing vocals) vor canta in deschiderea concertului Seal. "Pentru noi este onorant sa participam la acest concert... intalnirea cu acest muzician de inalta clasa, precum si cu spectatorii din Bucuresti ne face o mare placere. Vom face sa fie o seara deosebita in care vom avea un program special de balade pentru acest concert", a spus Dan Teodorescu (foto).

×
Subiecte în articol: arte seal