x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Stelele Moscovei pe Gheaţă

Stelele Moscovei pe Gheaţă

de Dana Andronie    |    26 Noi 2013   •   14:47
Stelele Moscovei pe Gheaţă
Legendele patinajului artistic, pentru a treia oară în România

Bobrin Ice Theatre – “Stelele Moscovei pe Gheaţă” – aşteaptă cu nerăbdare cea de-a treia întâlnire cu publicul din România. Compania va susţine două spectacole în Bucureşti, pe 18 decembrie, la Sala Polivalentă şi în Braşov, pe 17 decembrie, la Patinoarul Olimpic.

“Suntem încântaţi să revenim în România, deoarece aici publicul ne primeşte cu dragoste şi căldură - ne-au declarat artiştii ruşi. Vă invităm în luna decembrie la un spectacol de poveste, <>, pe muzica minunată a lui Piotr Ilici Ceaikovski. Anul 2013 este unul special pentru Compania noastră, deoarece în luna noiembrie am sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cei mai ingenioşi şi mai mari artişti patinatori ai lumii: Igor Bobrin - campion european, mondial, campion al Uniunii Sovietice, Maestru Emerit al Sporturilor şi antrenor onorat al Rusiei, talentat artist şi director artistic al Companiei noastre, Bobrin Ice Theatre. De trei decenii facem înconjurul lumii susţinând spectacole în mai mult de 50 de ţări, dar publicul din România şi-a câştigat în inimile noastre un loc special, fiind cel mai ospitalier şi entuziast. Pe curând, România!”.

Show-urile susţinute în România de “Stelele Moscovei pe Gheaţă” au fost doi ani la rând sold out. Programul din acest an va conţine, în prima parte, “Spărgătorul de Nuci”, iar în partea a doua o “Gală a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche şi de grup.

Pregătiţi-vă să petreceţi o seară cu marii campioni ai gheţei! Pe 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe un patinoar cu gheaţă naturală!
Spectacolul “Stelele Moscovei pe Gheaţă” va aduce bucurie şi în sufletele locuitorilor din Braşov, unde patinatorii ruşi vor susţine un recital fabulos pe gheaţa Patinoarului Olimpic, pe 17 decembrie, de la ora 19.00.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural "Artă contra drog – 2013", iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film "Dracula" şi CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Biletele se găsesc la Salia Polivalentă, Salia Palatului, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 200 de lei categoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 75 lei categoria
a-III-a.

×