x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Stirile zilei

Stirile zilei

05 Sep 2005   •   00:00

Radio Total - Gheorghe revine in FM


Incepand de astazi, Andrei Gheorghe scoate din nou vorbele la bataie si revine in FM, la Radio Total. Multe lucruri nu-i plac. Le spune. Altele ii convin. Putine, dar bune. Cert e ca are mereu ceva de zis. De luni pana joi, la "13-14" cu Andrei Gheorghe. (S.S.E.)

Pro TV - Oferta pe gustul cinefililor


Pro TV a pregatit pentru aceasta toamna o grila de programe pe gustul cinefililor. In noua grila a postului de pe Pache Protopopescu intalnim productii hollywoodiene precum "Harry Potter si Camera secretelor", filmul bazat pe al doilea roman din serie, care a adus incasari de 866 de milioane de dolari, sau "Stapanul inelelor: Cele doua turnuri", partea a doua a ecranizarii trilogiei lui Tolkien, care a luat in 2003 doua Premii Oscar. Oferta de toamna a Pro TV cuprinde si productia de succes "Ali", cu Will Smith in rolul celui mai mare boxer din toate timpurile: Muhammad Ali. Vom mai vedea, de asemenea, "Bandele din New York", regizat de Martin Scorsese, "Planeta maimutelor", "Prinde-ma daca poti", cu Tom Hanks si Leonardo DiCaprio sau "Nasul stresat". (S.S.E.)

Acasa - Inca o telenovela


"Pacatele Evei", cea de-a treia telenovela realizata de postul Acasa, a adaugat cateva nume importante in distributie: Razvan Vasilescu, Claudiu Bleont, Violeta Andrei, Costel Cascaval, Zoltan Octavian Butuc. Costel Cascaval va juca unul dintre rolurile principale, ca si doamna Violeta Andrei. Din distributie nu lipsesc nici actorii tineri. Una dintre acestia este Maria Dinulescu, care, astfel, se intoarce Acasa. "Eu lucram la un film de lung metraj realizat de MediaPro Pictures si mi s-a propus sa dau proba si pentru Pacatele Evei", spune Maria. (C.O.)

Prima TV - Fotbal cu Iulia Fratila


Vedeta Prima TV Iulia Fratila revine pe micile ecrane cu o noua emisiune sportiva. Iulia va realiza "Prosport show", alaturi de Dorin Chiotea. Emisiunea va fi axata in principal pe analize fotbalistice, insa vor fi "atacate" si alte probleme din sport. In fiecare luni, incepand cu ora 23:15, Iulia si Dorin vor dezbate, impreuna cu invitatii lor, cele mai fierbinti si picante subiecte sportive. (AP)

×
Subiecte în articol: arte