x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Surya Bonaly şi Fumie Suguri, la Bucureşti!

Surya Bonaly şi Fumie Suguri, la Bucureşti!

19 Ian 2012   •   21:00
Surya Bonaly şi Fumie Suguri, la Bucureşti!

Alaturi de cei trei campioni Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si Brian Joubert, in spectacolul "Kings On Ice", din 7 aprilie, sunt chemate in arena Surya Bonaly si Fumie Su­guri. Gazda va fi patinoarul Mihai Fla­maropol din Bucuresti.

Una dintre figurile emblematice ale patinajului de performanta, Fumie Suguri a fost medaliata de cinci ori cu aur la Campionatul National de patinaj din Japonia si de trei ori in cadrul Campionatului celor patru continente, editiile 2001, 2003 si 2005. A ob­tinut trei medalii la Campionatele Mondiale, reusind sa-si inscrie in palmares numeroase alte titluri, fiind una dintre reprezentantele de frunte ale Japoniei in competitiile int­er­nationale.

Patinatoarea de origine franceza, Surya Bonaly, se va afla pentru a doua oara la Bucuresti, dupa editia Kings On Ice din 2008. Considerata drept una dintre cele mai valoroase patinatoare din lume, Surya a castigat, de-a lungul carierei sale, nu mai putin de 25 de medalii de aur, 10 de argint si alte 5 de bronz. A fost declarata campioana nationala a Frantei de noua ori, fiind pe primul loc in clasamentul european cinci ani la rand, in perioada 1991-1995.

Dupa succesul incontestabil al primelor trei editii (in 2007, 2008 si 2010), proiectul "Kings On Ice" a devenit un spectacol cu traditie pe piata evenimentelor din Romania. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.MyTicket.ro. Un bilet costa intre 100 si 400 de lei. (D.A.)

×