x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Tango number 1

Tango number 1

13 Mai 2005   •   00:00

Tango s-a lansat pe piata media. Si nu e o alta revista pentru femei, care seamana cu altele pana la confuzie. E revista femeilor care stiu sa se miste.

  • de CLAUDIA DABOVEANU
  • DEBUT DANSANT. Redactorul-sef Alice Nastase, alaturi de o parte din echipa revistei femeilor care stiu sa se miste
    Cu Andreea Marin, Bianca Brad si Cozmin Gusa, atat la lansare, cat si in paginile revistei, Tango isi face un debut furtunos, care promite multe. Si nu ramane la stadiul de promisiuni, ci demonstreaza, inca de la primul numar, ca desi femeile-s de pe Venus si barbatii de pe Marte, Tango e o revista pentru ambele sexe.

    LET’S TANGO! Andreea Marin a furnizat o surpriza prin simpla ei aparitie, imbracata exact ca pe coperta revistei. "Prezenta oricarei femei in aceasta revista e un cadou pe care si-l face siesi", a declarat Zana de pe TVR 1. Veti descoperi o Andree indragostita, sensibila, dura, vulnerabila, luptatoare, in cel mai erotic dans pe care l-au inventat argentinienii. Iar in pictorial apare asa cum n-ati vazut-o niciodata sambata seara… Confesiunile tulburatoare continua: Gabi Vranceanu Firea asa cum e acum, dar mai ales cum era-n copilarie. Femeia care n-a iubit niciodata patimas, pentru ca baiatul de care era indragostita in adolescenta a parasit-o pe motiv ca era saraca… Sa mai spunem de un articol-fluviu dedicat lui Cozmin Gusa. Orice, in afara de politica. Mai ales viata personala. La fel, ex-premierul Adrian Nastase povesteste de ce iubeste femeile. Da, ati citit bine,Adrian Nastase, nu Mircea Cartarescu. Actuala doamna prim-ministru, Ioana Popescu Tariceanu, nu se sfieste sa se afiseze in toata splendoarea: tanara, frumoasa, mamica inainte de-a se marita cu acela care mai fusese insurat de trei ori, Calin Popescu Tariceanu. Nu scapa de sfichiul biciului jurnalistic asa-zisele vedete care nu stiu sa se-mbrace, nici sa gandeasca. Le-ar fi salvat de taxare o doza minima de bun-simt…

    PIRUETA. Tangoul, regele dansurilor, se danseaza cu un trandafir in gura. Regele florilor. Asa m-am gandit cand i-am oferit redactorului-sef Alice Nastase un trandafir rosu, in care se cuibarise toata pasiunea acestui dans. Si m-am mai gandit ca barbatii invitati la eveniment o coplesisera deja cu brate de flori. Surprize, surprize, Alice Nastase n-avea nici o floare prin preajma. "Ce frumos e!" "Nu s-a gandit la asta nici un barbat?!", baigui ca pentru mine. "Nu-mi spui o noutate!", face o pirueta Alice in Tara Tangoului. Dansul in care nu conduce nimeni si unde nu exista supunere.

    ×
    Subiecte în articol: arte