x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Teatru ritmic - Shaman, un show inedit la Bucuresti

Teatru ritmic - Shaman, un show inedit la Bucuresti

de Raluca Grintescu    |    12 Mai 2006   •   00:00
Teatru ritmic - Shaman, un show inedit la Bucuresti

Trupa turceasca de dans Shaman va sustine luni, 15 mai, la Sala Palatului, un spectacol inedit de muzica, dans si teatru ritmic.

Show-ul "Shaman Bulusma" (Intalnire) va oferi romanilor atat flamenco, cat si dansuri caucaziene, abhaze si balcanice, principala sursa de inspiratie a coregrafilor fiind mitologia si istoria Turciei. Formata din 20 de muzicieni si 25 de dansatori profesionisti, celebra companie Shaman Dance, Music Rhythm & Theatre a prelucrat si a stilizat dansurile traditionale turcesti, pentru a ne surprinde cu bogatia folclorica a acestei tari. Trupa Shaman va sustine prima reprezentatie din Romania, la Bucuresti si la Constanta, la 21 mai.

Dupa spectacolele sustinute la noi, dansatorii se vor deplasa in Anglia pentru a continua seria reprezentatiilor.

Renumita pentru elementele de dans modern si elemente acrobatice, Shaman a participat si la cateva evenimente importante: Eurovision 2005, Finala Champions League - UEFA 2005. Pretul biletelor variaza intre 50 si 175 RON. Evenimentul este organizat de TUYAB (Asociatia Investitorilor Turci din Romania), cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucuresti. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: culture club shaman