x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Televiziuni - Prima se pregăteşte de toamnă

Televiziuni - Prima se pregăteşte de toamnă

de Adriana V. Paduraru    |    25 Aug 2007   •   00:00

Prima TV intămpină venirea toamnei cu o grafică nouă şi dinamică, dar şi cu căteva producţii noi şi incitante. Una dintre ele este "Trăsniţi din NATO", care va debuta la 3 septembrie. Găsiţi vinovaţi pentru distrugerea unităţii militare care ii găzduia, soldaţii sunt acuzaţi de incompetenţă şi vor fi daţi afară din serviciul militar. Pentru a vedea cum se vor descurca protagoniştii in civilie, urmăriţi serialul de luni pănă joi, de la ora 22:00. Tot de luni revin la Prima TV trădaţii in dragoste şi aventurile lor. Christian Sabbagh este cu poliţia in acţiune in fiecare seară de luni, incepănd cu ora 22:00.

CĂRCOTEALĂ. De la 5 septembrie, gafele din televiziune, bălbele crainicilor, prostiile politicienilor şi fiţele "papagalilor" zilei vor fi sever taxate, pentru că Huidu şi Găinuşă "sparg gheaţa" la cărcoteală, intr-un nou sezon al "Cronicii Cărcotaşilor". Dezbrăcatu’ vă va saluta şi el in fiecare duminică, de la ora 20:15, la Ciao TV. Iar actorii Mirela Zeţa, Mihai Bendeac, Andreea Grămoşteanu şi Dragoş Stoica işi propun, de la 10 octombrie, să ne pună la curent cu poveştile "mondene" ale persoanelor publice din politică sau din show-biz-ul romănesc. Lista acestora s-a lărgit cu nume precum Cătălin Botezatu, Mitică Dragomir, Sergiu Nicolaescu sau Dida Drăgan. Virgil Ianţu va continua să testeze cunoştinţele generale, iar Andreea Raicu să caute megastaruri.

ŞANTIER IN LUCRU. Olimpia Mălai şi echipa de specialişti in reamenajări interioare vă vor da sfaturi de design, iar cei care vor să-şi amenajeze nu doar o cameră, ci intreaga casă se pot inspira de la emisiunea "Şantier in lucru". De la 4 octombrie, patru cupluri dornice să căştige o casă, dar şi cu chef de muncă, se vor intrece in amenajarea unei locuinţe. Miza este chiar locuinţa in sine.

×
Subiecte în articol: arte