x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Tur ghidat cu artista ATOMA și concert duo vioară la Muzeul de Artă Brașov

Tur ghidat cu artista ATOMA și concert duo vioară la Muzeul de Artă Brașov

de Magdalena Popa Buluc    |    14 Iun 2024   •   22:00
Tur ghidat cu artista ATOMA și concert duo vioară la Muzeul de Artă Brașov

Muzeul de Artă Brașov și Depoul de Artă Urbană vă invită sâmbătă, 15 iunie 2024, începând cu ora 15.00, la un tur ghidat susținut de artista Atoma în expoziția personală „sevrajă 2.0”, urmat de un concert cu două viori, interpretat de Elena Cristian și Ildiko Balázs. Evenimentul va avea loc la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor nr. 21, iar intrarea va fi liberă.

Lucrările de artă prezentate în cadrul expoziției au ca temă consumerismul, izolarea determinată de comunicarea tot mai mult virtuală, refugierea în video-game-uri și dependența de „suplimente alimentare” sau de smartphone. Artista demascheză natura lor în esență subversivă și invazivă. În creațiile sale, ea abordează și critică impactul pe care tehnologia și (social/mass)-media îl au asupra societății și asupra fiecărui individ în parte. Impactul media și al social-media riscă să deturneze și să subordoneze relațiile sociale.

ATOMA este artist vizual care lucrează în București, dar lucrările ei pot fi văzute în diferite orașe din țară. A studiat pictura la Facultatea de Arte Plastice și arta murală în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design din București. Muralele ei pot fi văzute în mai multe orașe din Romania, București, Târgu Jiu, Bacău, Sibiu, Satu Mare, Petroșani, Râmnicu Vâlcea și Galați.

 

 

×
Subiecte în articol: Muzeul de Artă Brașov ATOMA