x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale TV - Grila de toamna la Antena 3

TV - Grila de toamna la Antena 3

de Viorica Vinciu    |    19 Sep 2005   •   00:00
TV - Grila de toamna la Antena 3

In aceasta toamna, la Antena 3, stirile continua sa reprezinte coloana vertebrala a unui format de televiziune orientat catre un public pretentios, interesat de informatie completa si de continut contemporan.

ZIG-ZAG. Ion Cristoiu realizeaza in fiecare duminica un talk-show de doua ore. "Zig-Zag" este numele emisiunii in care cele mai importante evenimente ale saptamanii sunt analizate atat din punctul de vedere al cauzelor, cat si al perspectivelor post factum. Istoria, marea pasiune a comentatorului politic, va detine un loc distinct in show-ul de duminica. Personalitati marcante vor fi cunoscute si din alte puncte de vedere decat cele stiute pana acum.

Pentru aceasta toamna, Dana Deac si echipa "Cafelei cu sare" au decis sa acorde o mai mare importanta subiectelor sociale, utilitare si culturale. "Cafeaua cu sare" isi imbogateste formatul cu inca doua tipuri de reportaje: unul monden si unul utilitar, intitulat "Scurt pe doi".

ECONOMIC. Noua grila aduce la Antena 3 inca o emisiune economica. Alaturi de "Bizbazar", jurnalul de afaceri cu o cota de popularitate remarcabila in mediile de specialitate, "E-profil" coreleaza si compara sambata, de la ora 13:10, spatiul de afaceri european cu cel autohton. Dan Constantin realizeaza o serie de interviuri pe teme de actualitate cu actorii principali ai lumii financiar-bancare si ai mediilor de afaceri in general.

RELAXARE. La ora la care televiziunile de mare audienta isi disputa ratingul principalei emisiuni de stiri a zilei, la Antena 3 publicul se relaxeaza. Ora 19:00 este rezervata, in fiecare zi, programelor de tip "celebrity": Idol Gossip, Hollywood Star Treat, Jet Set, Celebrity Homes sau Showbiz ocupa acum spatiul dedicat productiei "VDTV", realizata de Silvia Ionita, emisiune mutata "in direct", la ora 17:15. Tronsonul "celebrity" face trecerea de la Stirile orei 18:00 catre Stirea Zilei si Stirile de la ora 21:00, prezentate de Vlad Petreanu (foto).

×
Subiecte în articol: arte