x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Un caz de crima abominabila

Un caz de crima abominabila

de Luiza Moldovan    |    13 Apr 2006   •   00:00
C(RAMPE)
A se citi cu glas interior lin: Cutare Cutarescu din comuna Cutare judetul Cutare a schingiuit cu bestialitate un batran, l-a ucis cu sange rece dupa ce i-a fracturat mana si s-a suit pe el, provocandu-i grave leziuni la nivelul toracelui. Ingrozitoarea crima a avut loc azi-noapte, in jurul orei ics si igrec minute. Corespondentul nostru ne ofera mai multe amanunte. Buna, corespondentule, ce alte amanunte ai in legatura cu acest cutremurator caz?

Buna, mai draguta, deci abominabila crima si cutremuratorul caz au avut ca mobil banii batranului, pe care tanarul, in varsta de saptispe ani, i-a ciordit ca sa-si cumpere haine cool si sa manance la un restaurant cu fite.

Mai intai i-a tras una-n cap cu barda, dupa care l-a ars cu tigara, ulterior supunandu-l torturii cu suitul pe el; sub greutatea corpului, batranului i s-au rupt cateva coaste.

Mai ofera-ne cateva amanunte, corspondentule, caci suntem insetati sa aflam cum a mai suferit victima si, de asemenea, ce imaginatie bolnava are baiatul acesta, care, acum, se afla in arestul politiei, riscand douazeci si cinci de ani de inchisoare.

Dar desigur. Am mai aflat, de asemenea, ca batranul a fost ars pe rug, obligat sa se aseze pe un scaun incins, tras pe roata, spanzurat si, ca si cum toate acestea n-ar fi fost, deja, traume suficiente pentru victima, tanarul s-a pornit sa-i care la bocanci in spinare.

Aha. Suntem acum in legatura directa cu spitalul la care a fost internat batranul. Stam de vorba cu un medic. Domnule doctor, spuneti-ne ce a mai patit batranul, la ce alte si alte traumatisme a fost supus acesta de catre calaul ei. Haideti, ca juma’ de jurnal l-am acoperit deja.

Da. O sa mai acoperiti si jumatatea cealalta, nu va faceti probleme. Batranul a suferit politraumatisme cranio-cerebrale...

Cam cate? Puteti aprecia? Pentru telespectatorii nostri.

Cam saizeci si doua de traumatisme.

Asa deci... Continuati, va rugam.

Da, deci traumatismele au mai fost situate la nivelul toracelui, aparatului respirator, de asemenea, va pot spune ca a suferit arsuri de gradul patru si i s-a jupuit pielea de pe o suprafata mare a corpului. Mai doriti amanunte? Ca mai avem. Noi am mai dori, dar ne temem ca depasim timpul acordat acestei abominabile crime, infaptuite de acest abominabil tanar. Multumim, domnule doctor, si va mai asteptam si alte dati in jurnalul nostru, ca sa detaliati alte si alte traumatisme si politraumatisme cu risipa de detalii care mai de care mai terifiante, pentru telespectatorii nostri insetati de sange. Va multumim inca o data.
×
Subiecte în articol: arte