x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Un storcator de fructe mai putin obisnuit

Un storcator de fructe mai putin obisnuit

de Luiza Moldovan    |    05 Oct 2005   •   00:00
CRAMPE
Bai, esti copac? Ia pune tu manuta si da telefon la numarul afisat pe ecran! Tariful e normal si, in plus, daca nu stii ce sa spui cand cineva o sa se-ndure de tine si-o sa-ti raspunda, iti zic io: draga, faci o comanda la pauar giusar asta! Stiu, stiu, te-am innebunit de cap, dar draga, nu conteaza! Te-am innebunit de cap pentru un scop nobil! Te-am innebunit de cap pentru binele tau, da? Deci da?

Ai vazut storcatorul ala pe care-l ai tu acasa? (Ce intrebare, sigur ca l-ai vazut!) Spune-mi ca nu te enerveaza sa tai marul in feliute! Spune-mi ca nu te soate din sarite zgomotul infernal al storcatorului tau de fructe (un storcator obisnuit, de altfel). Spune-mi ca-ti place sa te muncesti o ora ca sa obtii un benefic pahar de vitamine si minerale (esenta vietii).

Ai vazut-o pe vecina ce cool arata? Pentru ca ea si-a luat deja acest miraculos storcator de fructe cu care te obsedam noi la cap in fiecare zi, dupa fiecare program artistic! Deci, spuneam... ai vazut-o, draga, pe vecina ce misto arata? Crezi oare ca are un storcator de fructe ca al meu si ca al tau? Ha! Crezi prost! Vecina arata atat de bine pentru ca are ACEST pauar giusar cu care obtii cu treizeci la suta mai mult suc.

Mai mult suc, mai multa energie. Mai multa energie, mai multa forta. Mai multa forta, mai multa... aaa forta. Traiesti mai mult si, in plus, celulele tale or sa-ti multumeasca in cor.

Uita-te si tu ce suc anemic obtii de la storcatorul tau obisnuit (ce-i drept, de cetatenie germana, dar tot unul obisnuit se cheama ca e). Si ia uita-te la asta! In plus, ai vazut ce zgomot face? Normal ca nu! Pentru ca zgomotul nu se vede. Zgomotul se aude, evident. Deci, rectific: ai auzit ce zgomot face? Toata scara stie ca-ti faci tu suc. Si, in plus, ia uite cat trei sa speli la el. Pe cand cu pauar giusar asta, fata, nici nu-ti dai seama cand il speli! Il bagi in masina de spalat vase si gata! N-ai masina de spalat vase? Sau, mai rau: ai o masina OBISNUITA de spalat vase?

Noi iti recomandam ca, pe langa acest pauar giusar sa-ti iei si o masina de spalat vasele. NEOBISNUITA. Ia uite ce cool! Iti faci un suc, il speli, pac, gata! N-o sa ai doar energie! O sa ai surplus de energie! Ca sa ti-o consumi, iti reomandam noi aceasta banda de alergat si acest aparat de facut masaj. Ah, da, normal! Comanda acum aceasta camaruta de sauna. Poti s-o faci pachet si s-o bagi sub pat, daca e. Te rugam, inchide-ti gura. Stim ca te-am lasat interzis cu oferta noastra. Stim ca-ti doresti storcatorul nostru de fructe mai mult decat orice. Asa ca nu fii copac! Comanda acum. Iti zicem noi ca faci bine.

×
Subiecte în articol: arte