x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

14 Apr 2006   •   00:00
Under & More
AG RELOADED. Dupa 7 ani de absenta a sa resimtita acut atat de iubitorii genului, cat si de fanii sai din Constanta, AG Weinberger (foto), cel mai celebru bluesman roman, revine in aceasta seara pentru un concert in Club Phoenix, dupa trei ani de "exil cultural" in Statele Unite, unde a reusit sa semneze un contract cu o casa de discuri si sa inregistreze un album. "Nashville Calling", pentru ca acesta este titlul albumului, a fost inregistrat in Nashville, avandu-l ca producator muzical pe Tom Hambridge, detinator a doua premii Grammy. Acest album va fi disponibil si pe piata romaneasca incepand cu finalul acestei luni. (R.G.)

THE WEB. Clubul The Web propune iubitorilor de muzica electronica doua seri magnetice. In aceasta seara, atmosfera va fi electrizata de Kid Napp Vision (Kid napp: electronics, DJ Paul (ctc): Scratch parachute: live drums, Vlad: bass), warm-up-ul fiind sustinut de DJ Quasar si video proiectii cu Touch Me!. Maine seara, de la ora 22:00, aveti parte de Blanoz: Ati (Mandinga) - tobe, percutie, Sultan (Sunday People) - synthesizers, programming, Koks (Omul cu Sobolani) - bass, chitara si MC Bean (BAU) - voce, percutie. (R.G.)

TIGRUL. In cadrul programului Teatru Alternativ, Club A prezinta in aceasta seara, de la ora 19:00, avanpremiera "Tigrul" de Murray Schisgall. Tinerii actori care dau viata personajelor lui sunt Afrodia Androne (actrita la Teatrul National din Bucuresti) si Corneliu Bulai (independent). Regizoarea Liliana Campeanu (membru UNITER) demonstreaza de mai bine de trei ani ca stie sa se exprime artistic la fel de bine in spatii neconventionale sau pe marile scene ale teatrelor consacrate. De aceasta data, propunerea sa regizorala este o piesa contemporana americana care vorbeste despre frustari, slabiciuni umane, despre erorile de sistem. (R.G.)

CLIP. "Pescarus", ultimul videoclip al trupei Tapinarii, va rula de manine pe TVKlumea. Clipul, facut din poze de la Vama Veche si 1 Mai, Stufstock 2 si 3, cu fanii lor, cu marea, corturile, Vama, scena unde au cantat cei doi, vorbeste despre libertate, visare, suflet. Iar la 29 aprilie clipul va mai fi lansat inca o data, prilej cu care Tapinarii vor deschide seria cantarilor in Vama Veche. "Cine nu a uitat ce inseamna sa fii liber, sa ai un suflet prin care sa respiri in loc de plamani, cine mai crede in vise, este invitat la Club A Vama Veche pentru un concert pe plaja cu noi si o lansare a unui clip «vamaiot»", spune Tanase. (R.G.)

ANIVERSARE. Sambata, 15 aprilie 2006, ProFM se lauda cu implinirea frumoasei varste de 13 ani. Chiar daca nu are buletin, ProFM va sarbatori ca un om mare: cu multi wati, cu lumini si lasere, cu cele mai cunoscute trupe ale momentului, cu DJ-ii sai si cu zeci de mii de ascultatori. Incepand cu ora 19:00, multe dintre trupele lansate de ProFM de-a lungul timpului vor veni in Piata Revolutiei si vor sufla in lumanari: Akcent, Simplu, 3SE, Anda Adam, Andra, Blondy, Alb Negru, Impact, Keo si Andreea Balan sunt doar cativa dintre artistii invitati. (R.G.)

VINE VALU’. In aceasta seara, la Kiss Live facem din nou haz de necaz alaturi de Daniel Iancu. "Vine valu’, imi ia calu’" este din nou pe val si la figurat si, din pacate, se pare ca si la propriu. Deh, poate-i momentul unor versuri de genul: "apa trece... incompetentele raman". Asadar, la Club Prometheus, se vor organiza cursuri de innot sub directa obladuire a lui Daniel Iancu si a prietenilor lui, nu de alta, dar si-au anuntat prezenta si doi salva-mari de frunte: Serban Huidu si colegul de "suferinta" si de chitara, Margineanu. (R.G.)

& More

CLUB A

  • 15:04 Teatru "Monoloagele vaginului", ora 19:00
  • 18:04 Concert E.M.I.L., ora 19:00
  • 20:04 Concert Omul cu Sobolani, ora 21:00

    BIG MAMOU

  • 14:04 Pontice, ora 22:00
  • 15:04 Confidential Blues, ora 22:00
  • 20:04 Old News, ora 22:00

    CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

  • 14:04 Adi Manolovici Syndikate, Rust, Midnight Stand, ora 20:00

    BACKSTAGE

  • 20:04 Iris, ora 21:00

    SALA PALATULUI

  • 20:04 Gala folk "Om bun", ora 19:30
  • ×
    Subiecte în articol: culture club