x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vedetele Antenei 1 se intrec sa cucereasca muntii

Vedetele Antenei 1 se intrec sa cucereasca muntii

28 Oct 2004   •   00:00

Sambata la Sinaia, Antena1 continua sa sarbatoreasca lansarea filmelor sale de succes, de aceasta data printr-un concurs in care trei grupuri de temerari vor infrunta muntele cu acelasi curaj ca si eroii din superproductia "Lupta cu inaltimile".

Dupa ce "Tigru si Dragon" si "Shaolin Cowboy" au fost lidere de audienta, aceste productii cinematografice fiind si prilej de super-petreceri organizate de Antena 1 in cluburi bucurestene, in curand telespectatorii vor putea urmari pe micile ecrane blockbuster-ul "Lupta cu inaltimile" cu Chris O’Donnell si Bill Paxton.

Un film de exceptie merita o sarbatoare pe masura, drept urmare, Antena 1 a lansat operatiunea de cautare prin facultati a unor studenti dornici sa... lupte cu inaltimile. Vedetele Antenei 1, Mircea Badea, Simona Gherghe, Sanda Nicola, Carmen Moise, Radu Maxim si intreaga echipa de la "Canalul de stiri" in frunte cu Eva, Constantin Trofin si Ovidiu Uscat, alaturi de 40 de studenti pasionati de munte vor incerca sa cucereasca cota 2.000 pornind din Sinaia.

Participantii se vor imparti in trei echipe, fiecare condusa de indragitele vedete ale postului din Baneasa. Prima echipa care va infige steagul Antenei 1 la linia de sosire va fi declarata castigatoare si va fi premiata cu un set complet de echipament pentru catarari pe munte. Echipele invinse vor fi "pedepsite" sa pregateasca mancarea si focul de tabara la petrecerea care va urma.

Cu o distributie de exceptie, superproductia "Lupta cu inaltimile" a fost nominalizata la prestigioasele premii britanice "BAFTA" pentru efecte speciale si a avut incasari de peste 200 de milioane de dolari in intreaga lume.

×
Subiecte în articol: arte