x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte 31 mai, lansările zilei la Bookfest

31 mai, lansările zilei la Bookfest

de Sebastian S. Eduard    |    30 Mai 2012   •   21:00

A doua zi a Targului de Carte Bookfest ne propune evenimente pe cat de variate, pe atat de tentante.

De la ora 11:00 are loc pe Scena Arena (C3) dezbaterea "Literatura si film", moderata de Ovidiu Simonca.

O alta dezbatere interesanta este programnata de la ora 14:00 sub organizarea AER: "Statutul editorului de carte in Romania si in Europa" (Scena Agora, Pav. C5).

De la ora 16:00, Scena Arena gazduieste dezbaterea "Influenta franceza in arhitectura si peisajul Bucurestilor".

Tot la ora 16:00 Editura Niculescu va invita in Scena Agora (C5) pentru lansarea volumului "Drumul spre niciunde. O calatorie cu foil meu" de Martin Vopenka. Invitati: Martin Vopenka si Helliana Ianculescu.

Moderator: Cristian Niculescu

Un eveniment inedit are loc la ora 16:30 la standul francez. unde se va prezenta dictionarul "Dictionnaire amoureux du vin". In prezenta autorului, Bernard Pivot, va avea loc si o degustare de vinuri romanesti.

Humanitas ne propune pentru ora 17:00 lansarea la standul propriu a cartii "Ochiul caprui al dragostei noastre. Levantul editia 2012", de Mircea Cartarescu, pentru ca la aceeasi ora Editura Litera sa lanseze Biografia Principesei Margareta. (stand propriu, B23, Pav. C2).

In fine, de la ora 17:00 suntem invitati la film: "La gloire de mon père" de Yves Robert (1990, 1h45 min), adaptare dupa romanul lui Marcel Pagnol, si "La Chamade" de Alain Cavalier (1968, 1h38 min), adaptare dupa romanul lui Francoise Sagan sunt propunerile zilei.

×