x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Andreea Raicu: "Mănâncă şi arată bine!”

Andreea Raicu: "Mănâncă şi arată bine!”

04 Oct 2012   •   18:41
Andreea Raicu: "Mănâncă şi arată bine!”

Andreea Raicu a lansat ieri primul produs din colecţia EEA, o carte care conţine peste 100 de reţete ce pot fi o inspiraţie pentru oricine doreşte să abordeze un stil sănătos de alimentaţie. "Cartea de bucate a Andreei este un îndreptar preţios şi mai ales corect: gătind conform reţetelor ei, veţi obţine alimente atât gustoase, cât şi sănătoase”, scrie dl. Prof Dr. Gheorghe Mencinicopschi, în  prefaţă.

"Am dorit să scot această carte de reţete, să le spun celor care îşi doresc o viaţă frumoasă şi sănătoasă că o pot avea, cel puţin din perspectiva nutriţiei, dacă aplică mici reguli care nu sunt făcute să le îngrădească bucuria de a trăi, cum se întâmplă când ţin o anumită cură de slăbire, ci dimportivă. Sunt făcute să le asigure un corp frumos şi sanatos, o minte relaxată, fără frustrări, sunt făcute să le dea încredere în sine. Şi nu sunt greu de respectat”.

"Mănâncă şi arată bine!” a apărut la editura AR Netwark iar ediţia a fost îngrijită de Sorin Tarău. Preţul unei cărţi este de 59.90 de lei şi poate fi cumpărată de pe site-ul www.andreearaicu.ro şi de pe magazinul on-line găzduit de pagina Facebook persoană publică Andreea Raicu.

×