x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte "Asociatul", un nou thriller John Grisham

"Asociatul", un nou thriller John Grisham

06 Aug 2009   •   00:00

Începând cu 30 august 2009, Editura RAO aduce în librării cel mai recent thriller juridic al lui John Grisham, "Asociatul". Romanul cu numărul 21 al autorului considerat "cel mai bun povestitor în viaţă din Statele Unite" a fost publicat la începutul anului 2009 într-un prim tiraj de 2,8 milioane de exemplare.



Dacă v-aţi închipuit că tânărul avocat Mitch McDeere din "Firma", de John Grisham, a trecut prin situaţii imposibile, aşteptaţi să-l cunoaşteţi pe "asociatul" Kyle McAvoy!

Personajele memorabile, descrierea realistă a competiţiilor acerbe şi de cele mai multe ori lipsite de fair-play din lumea contractorilor din domeniul Apărării, răsturnările neaşteptate de situaţie şi acţiunea plină de neprevăzut fac din "Asociatul" un thriller juridic clasic marca Grisham.

Cariera de succes a lui Grisham, de peste 20 de ani, cu vânzări-record de peste 235 de milioane de volume în lumea întreagă şi traduceri în peste 30 de limbi, a fost recunoscută şi premiată în anul 2007 în Marea Britanie cu prestigiosul Galaxy British Award.

×
Subiecte în articol: carte