x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Bestseller tradus în 26 de limbi

Bestseller tradus în 26 de limbi

de Cristiana Stamatescu    |    29 Mar 2009   •   00:00
Bestseller tradus în 26 de limbi

Bestseller internaţional, volumul "Marele dicţionar vizual în 5 limbi" este considerat drept cel mai mare dicţionar vizual din lume şi a fost vândut în peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume, fiind editat şi tradus în 26 de limbi.



Acesta cuprinde 32.000 de cuvinte în fiecare din limbile română, engleză, franceză, spaniolă şi germană, 6.000 de ilustraţii şi peste 800 de subiecte. Este structurat în 17 capitole tematice precum Astronomie, Pământ, Regnul vegetal şi animal, Corpul uman, Alimente şi bucătărie, Casă, Bricolaj, Îmbrăcăminte, Accesorii şi articole pentru uz personal, Artă şi arhitectură, Comunicaţii şi birotică, Transport şi vehicule, Energie, Ştiinţă, Societate sau Sporturi şi jocuri.

RAPIDITATE. Dicţionarul este conceput astfel încât cuvântul cel mai potrivit să fie găsit rapid, indiferent ce tip de noţiune este căutată şi indiferent de context - fie că e vorba despre mediul profesional sau şcolar, fie că e vorba despre mediul personal - în familie sau în conversaţiile din timpul liber. Combinaţia dintre ilustraţiile extrem de sugestive şi detaliate şi claritatea limbajului ajută la însuşirea şi dezvoltarea corectă a proprietăţii fiecărui cuvânt. Orice termen, oricât de abstract sau de complex, este clarificat şi întregit ca sens de imaginea care îl reprezintă.

Volumul poate fi folosit pentru căutarea unui cuvânt necunoscut, pentru verificarea sensurilor unei noţiuni, pentru a identifica cele mai potrivite concepte în cadrul unei campanii publicitare sau ca suport educaţional în învăţarea unei limbi străine.

PROMOŢIE.
La achiziţionarea acestui fabulos dicţionar, Editura Litera Internaţional oferă gratuit 6 enciclopedii de referinţă pentru copii.

Detaliate, cu ilustraţii bogate, fotografii relevante şi descrieri surprinzător de vii, antrenează şi încurajează cititorii să descopere o parte a istoriilor fascinante despre Tehnică, Sporturi şi jocuri, Marile invenţii ale tuturor timpurilor, Zbor, Exploratori şi Construcţiile monumentale realizate de-a lungul istoriei.

×
Subiecte în articol: carte